Beyonce kao Audrey Hepburn

Datum objave
30/08/2021
fotografije
Instagram

Slavni par, Beyonce i Jay-Z, zvijezde su nove kampanje About love modnog brenda Tiffany&Co. Na fotografijama za kampanju luksuznog nakita, koje je snimila Mason Poole, Beyonce nosi crnu haljinu, koja predstavlja modernu interpretaciju ikonične toalete Audrey Hepburn iz filma Doručak kod Tiffanyja, iz 1961. godine. I ostatak outfita stilizovan je po uzoru na onaj iz filma, te su se na pjevačici raskošnog vokala našle i mrežaste rukavice, dok je frizura bila nešto opuštenija verzija od one koju nosi glavna junakinja Holly Golightly, prilagođena 2021. godini.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roc Nation (@rocnation)

Kao još jedan dodatak ovom luksuzu, moćan par je fotografisan ispred, nikad ranije viđene, slike Equals Pi, umetnika Jean-Michel Basquiata. Ovo je ujedno i prvi put da se Beyonce i Jay-Z pojavljuju zajedno u nekom projektu, od objave zajedničkog singla Crazy in love.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roc Nation (@rocnation)

Kampanja također označava veliki trenutak u historiji mode. Queen Bee nosi dijamantsku Tiffany ogrlicu, koja teži 128.54 karata. Od kada je otkrivena 1877 godine, nosile su je samo tri žene na svijetu: Mary Whitehouse (žena američkog diplomate Edwina Sheldona Whitehousea), Audrey Hepburn i Lady Gaga na dodjeli Oskara 2019. Ovo je također prvi put da se legendarni kamen nosi zarad marketinške kampanje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Više Članaka
Berna Saraçi: Recite DA! vjenčanom odijelu