Narciso Cristal Eau de Parfum – miris posvećen blistavoj ženstvenosti

Datum objave
29/08/2022

Narciso Cristal Eau de Parfum je cvjetni drveni mošusni miris za žene, kojeg je kreirala renomirana perfimerka Natalie Gracia-Cetto. Miris je posveta blistavoj ženstvenosti, odražava unutrašnje svjetlo NARCISO žene, baš kao što aspekti kristala zrače svjetlošću otkrivajući njegovu prirodnu ljepotu.

Miris otkriva ženu i odražava njenu autentičnu ličnost. Moja vizija je bila da kreiram miris koji će izvući unutrašnju svjetlost žene, i podstaći da zrači njenom prirodnom ljepotom i senzualnošću, kaže Natalie Gracia-Cetto.

Narciso Cristal Eau de Parfum uvodi novi standard prirodnosti, sa više od 85% sastojaka prirodnog porijekla. Gornje note su bijela frezija, cvijet narandže i bergamot; srednje note su mošus, bijelo cvijeće, ruža i jasmin; bazne note su cashmeran, kedar, amber i benzoin.

Miris hvata suštinu unutrašnjeg svjetla kroz svoje blistave gornje note, čisto i delikatno srce i senzualnu osnovu. Kako se miris budi, svjetlucavi oreol blistavog bergamota obasjava meke latice rascvijetanog cvijeća, bujni buket ruža i bijelih cvjetnih akorda. Miris se postepeno razvija sa ikoničnim srcem mošusa, nepogriješivim potpisom Narciso mirisa.