Pink roses perfumes

Prvi mirisni vijesnici proljeća

Datum objave
15/02/2022
naslovna fotografija
@LesleyAngulo via Twenty20

Provirivanjem sunčevih zraka odzvonilo je teškim zimskim parfemima. Vrijeme je da ih zamjene nove, nježnije note. Cvjetni i citrusni mirisi zauzimat će do jeseni mjesto na našim policama, u torbicama i, naravno, na nama. Istovremeno lagani i snažni, nježni i prodorni savršeni su za duge dane i tople noći idućih mjeseci. Ovo su proljetni parfemi uz koje ćete se i vi, poput prirode, probuditi iz zimskog sna.

 

irresistible givenchy edt fraiche - proljetni parfemi

Irrésistible Givenchy linija predstavila je svoj prvjenac 2020. godine, cvjetno drvenasti miris u koncentraciji parfemske vode. Godinu dana kasnije, predstavljena je nova verzija Irrésistible Givenchy Eau de Toilette, a na samom kraju 2021. godine, stiže još jedna varijacija, koncipirana kao cvjetna i mošusna: Irrésistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche.

 

Zadig & Voltair - proljetni parfemi

Vibes of Freedom novo je izdanje THIS IS HER! i THIS IS HIM! Nadilazeći ideje i želje, bila je to goruća potreba koja je izbila iz srca izolacije 2020. Vibes of Freedom poziv je na bijeg. Odbaciti. Ovi proljetni parfemi donose dašak svježeg zraka koji vas ispunjava energijom i dopušta vašem umu da slobodno plovi. Ključni korak prije nego što napravite potez. Vibes of Freedom slavi autentične unplugged trenutke. Godišnji odmori, vikendi na selu, odmori uz more. Napravite pauzu. Vibracije grada ustupaju mjesto vibracijama prirode. Jer Zadig&Voltaire žena i muškarac mogu bez grada, ali ne mogu odustati od svojih vibracija.

 

Musc Noir Rose - proljetni parfemi

Narciso Rodriguez bilježi novo raspoloženje intimnosti za svoj MUSC NOIR ROSE, uzvišeni novi miris u kultnoj liniji FOR HER. S ovim mirisom, za svoju ženu se razgolićuje, otkrivajući svoje pravo ja i otkrivajući najosobnije aspekte svoje ženstvenosti – bez pretvaranja ili izigravanja. Njena je otvorenost razoružavajuća, izražava delikatnu senzualnost koja svojom suptilnošću još više osvaja.

 

Issey Miyake

A Drop d’Issey od Issey Miyake je miris za žene. Parfem je kreirao Ane Ayo. Gornje note su bademovo mlijeko i Damaska ruža; srednje note su jorgovan, solarne note, zvjezdasti anis, jasmin i cvijet narandže; bazne note su vanilija, mošus, ambroksan i atlas kedar. Jorgovan je više od cvijeta, to je cvijet koji drži svoj miris u tajnosti, koji se ne može uhvatiti. Izazov koji bi mogao prihvatiti samo kreativan um poput naše parfumerice Ane Ayo: zamišljanje mirisa cvijeta koji se ne može uhvatiti.