Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting podloga je savršen izbor za vaše vjenčanje

Datum objave
03/03/2021

Shiseido proizvodi izvrsne bazne proizvode, a nova podloga Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting zvuči zaista impresivno. Ako tražite novu, luksuznu podlogu, nastavite čitati kako biste saznali sve o njoj.

Opisana je kao lagana podloga, koja koristi tehnologiju prilagodbe svjetla za srednje do potpuno prekrivanje po želji, donosi 24-satnu hidrataciju i ugodnost bez osjećaja težine na licu, savršen duo – skincare i makeup. Pripremite svoju kožu za ekstra hidratiziran i blistav look te ujedačen i besprijekoran finiš!

Formula za srednje do potpuno prekrivanje prilagođena vašoj želji i potrebama s Light Adjusting inovativnom tehnologijuom prilagodbe svjetla koja rješava 3 glavne prepreke koje onemogućuju da koža izgleda blistavo i zdravo: fine  linije i bore, neujednačen tonus kože i gubitak hidratacije.

Kombinacija prozirnih sedefastih čestica, blistavih mikrokristala i naprednih optičkih filtera prilagođava se svakom svjetlu, dok ekskluzivna mješavina hidratizirajućih sastojaka veže vlagu u koži za 24-satnu hidrataciju. Obogaćen ekstraktom kore mandarine koji kožu čini blistavom, ovaj lagani puder pruža trenutačne rezultate i trajnu blistavost vašoj koži. Štiti sa SPF30.

Prije nego nanesete bilo koji puder, a nakon rutinske njege kože hidratantnom kremom, nanesite lagani primer na bazi vode. Nanesite svoj omiljeni serum i hidratantnu kremu, a za dodatni efekat blistavosti, dodajte kap ulja za uljepšavanje i dobro ga umasirajte u kožu. Ostavite da se upije prije nego što nanesete primer i puder pomoću profesionalne četkice.

Prije upotrebe dobro protresite bočicu. Okrenite pumpicu u stranu kako biste je otključali. Držite bočicu pod uglom i pritisnite prema dolje da dozirate proizvod. Za neprimijetan prelaz nanesite laganu formulu pomoću prstiju od središta lica prema van. Za temeljitije prekrivanje upotrijebite četkicu HASU FUDE. Za prirodni blistavi efekt upotrijebite četkicu DAIYA FUDE Face Duo. Nanesite puder nakon kreme, ravnomjerno od centra lica prema van.