10 činjenica koje morate znati o ikonskom Kérastase tretmanu

Datum objave
21/10/2022

Fusio Dose tretman je lansiranan još 2011. godine, kao inovativni tretman koji pruža mogućnost potpune personalizacije formule za svakog klijenta, isključivo u partnerskim Kérastase frizerskim salonima. Kada je kosa suha, nedostaje joj sjaj ili jednostavno nije u svom najboljem izdanju, Fusio Dose, kao jedinstveni Kérastase tretman je odgovor na sve te izazove.

Kérastase ambasadorice

Kosa je trenutačno transformirana i obnovljena, čak i kod onih žena koje njeguju svoju kosu luksuznim profesionalnim proizvodima kod kuće. Vanjski negativni utjecaji, uređaji na toplinu ili drugi faktori mogu vremenom oslabiti vlakno kose, rezultirajući da ona izgleda suho i beživotno. Kada kosa počne osjećati ove negativne efekte, postoji veoma brzo i efikasno rješenje u najbližem Kérastase frizerskom salonu – Fusio Dose. Formula ovog tretmana je svježa kombinacija sastojaka koncentrata i boostera koje vaš frizer kombinira ispred vas, za rezultat nevjerojatno mekane, sjajne kose, zdravog izgleda.

Nastavite sa čitanjem ukoliko želite otkiriti  sve u vezi  Fusio Dose usluge i koji su to ključni razlozi zbog kojih morate isprobati Fusio Dose tretman ove godine.

Koja je razlika između Fusio Dose koncentrata i boostera?

Koncentrat odgovara na različite primarne potrebe kose. To je potreba koju će vaš frizer identificirati tokom dijagnostike, kao što su nedostatak sjaja, hidratacije, obnove… Vaš frizer će, na osnovu svoje ekspertize, odbarati koncentrat koji je neophodan vašoj kosi. Dok booster možete izabati na osnovu vaše želje kako biste voljeli da vaša kosa izgleda.

Koliko različitih Fuiso Dose kombinacija postoji?

Trenutno, postoji 42 različite Fusio Dose kombinacije.

Koliko često mogu koristiti Fusio Dose tretman?

Prilikom svake posjete salonu! Vaš frizer će svaki put preporučiti i prilagoditi formulu potrebama kose u datom trenutku.

Je li Fusio Dose tretman isti kao i tretman sa Kérastase maskom?

Fusio Dose tretman je zamjena za mlijeko ili masku tokom rituala njege kose u salonu, ali nije isti. Jedinstvena tehnologija Fusio Dose proizvoda pruža trenutačnu transformaciju kose, bez otežavanja.

Mogu li uraditi Fusio Dose tretman i kod kuće?

Ne, Fusio Dose je ekskluzivna Kérastase salonska usluga. Personalizirana kombinacija sastojaka u formuli zahtijeva znanje profesionalnog frizera kako bi se odredila savršena formula baš za vaš tip kose.

Gdje mogu uživati u Fusio Dose tretmanu?

Fusio Dose tretman potražite u 8 frizerskih salona u Bosni i Hercegovini i to u frizerskim salonim Ogledalce, Magic by Aida, Hair by Ajdin Ramić u Sarajevu, u Cappelli i Coffee & Beauty resort by Čeda salonima u Banjoj Luci, u La Belleza salonu u Mostaru, u salonu Jelica u Posušju, te salonu Adore u Busovači.

Koji su rezultati Fusio Dose rituala na kosi?

Fusio Dose transformiše kosu za manje od 5 minuta uz pomoć personalizovane formule koja rešava dve različite potrebe kose prilikom samo jednog nanošenja!

Koja je razlika između Fusio Dose i K Water rituala?

K Water je uljepšavajući ritual za kosu koji pruža nevjerojatan sjaj kosi do sljedećeg pranja, dok je Fusio Dose profesionalna usluga u salonu koja rješava dvije različite potrebe kose i pruža trenutačnu transformaciju.

Kako mogu znati koja Fusio Dose kombinacija je savršena za mene?

Vaš frizer će uraditi profesionalnu dijagnostiku Vaše kose kako bi odredio primarnu potrebu i odabrao odgovarajući koncentrat. Nakon toga, u dogovoru sa vama i vašim željama, zajedno ćete odabrati odgovarajući booster.

Koliko traje usluga u salonu?

Fusio Dose je usluga posebno kreirana za klijente koji nemaju puno vremena, a žele trenutačne rezultate na kosi. Traje samo 5 minuta kako biste postigli maksimalne rezultate uz pomoć personalizirane  kombinacije sastojaka za vašu kosu.