VLASTA WEDDINGS fotografski duo među 25 najboljih fotografa za vjenčanja u Evropi

Datum objave
25/10/2023
fotografije
Vlasta Weddings

Renomirani internacionalni magazin za vjenčanja, The Wed, čije sjedište je u New Yorku, objavio je listu najboljih 25 fotografa i fotografkinja u Evropi. Na tom prestižnom popisu izdvaja se i ime Vlasta Weddings, fotografski duo iz Tuzle.

Vlasta Weddings predvodi tim supružnika, Vladan i Emina Gavrić. Njihov glavni cilj je zabilježiti iskrene, duboke trenutke koji prenose sve emocije tog posebnog dana – vjenčanja. No, oni nisu samo prisutni kao fotografi na vjenčanjima; oni su suosjećajni pojedinci koji se potpuno posvećuju sreći tog dana, usput stvarajući iskrena prijateljstva, stoji u tekstu The Wed magazina.

foto_Vlasta Weddings

S više od desetljeća iskustva u zabilježavanju predivnih trenutaka na vjenčanjima širom Evrope, Vladan i Emina su postali priznata imena u svijetu vjenčanih fotografija. Njihova sposobnost da uhvate suštinski trenutak i emociju čini ih posebnima. Svaka fotografija iz njihovog portfolija priča priču o ljubavi i sreći, čineći je nezaboravnom.

foto_Vlasta Weddings

 

Ono što čini Vladana i Eminu iz Vlasta Weddingsa posebnim je njihova posvećenost. Oni ne samo što stvaraju predivne slike, već i veze s parovima koje fotografišu. Kroz svoj rad na vjenčanjima, stvaraju duboka prijateljstva sa svojim klijentima, koja često traju i nakon njihovog posebnog dana.

Vlasta Weddings nije samo fotografija; to je iskustvo, prijateljstvo i sjećanje koje će vas pratiti kroz cijeli život.

Ako planirate vjenčanje u BiH ili bilo gdje na svijetu i želite zabilježiti svoj dan na način koji će vas ostaviti bez daha, obratite se Vlasta Weddingsu. Vladan i Emina će se pobrinuti da vaša priča ostane zauvijek zabilježena na najemotivniji mogući način.