Uslovi korištenja

Dobrodošli na online izdanje lifestyle magazina Candy&Confetti / candyandconfetti.ba, koji vam omogućava korištenje usluga i sadržaja koji su podložni niže navedenim Uslovima korištenja, a koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge magazina Candy&Confetti. Zadržavamo pravo izmjene uslova korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Korištenjem bilo kojeg dijela Candy&Confetti magazina te svih njegovih dijelova i podsiteova kompanije MEDEJA OD (u nastavku samo Candy&Confetti) smatra se da su korisnici/ce upoznati/te s ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

fbl.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava platforme Candy&Confetti i podložno je tužbi. Candy&Confetti zadržava pravo mijenjanja i uklanjanja sadržaja bez prethodne najave.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Candy&Confetti zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Platforma Candy&Confetti se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te poveznica na vanjske stranice. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i platforma Candy&Confetti se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van platforme fbl.ba isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Candy&Confetti ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

Platforma Candy&Confetti poštuje privatnost svojih korisnika/ca i posjetitelja/ca online magazina. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku Candy&Confetti neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Candy&Confetti može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tokom korištenja magazina (isključivo podaci o računalu i podaci o pružatelju pristupa Internetu). Ove podatke Candy&Confetti platforma koristi kako bi došao do informacija kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje, odnosno dodatno ih usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Candy&Confetti se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika/ca, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima i korisnicama Candy&Confetti platforme strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće bh. i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

– manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga FBL platforme

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Registrirani korisnici i korisnice

Registriranjem na Candy&Confetti platformu korisnik/ca je obavezan/na proći postupak registracije, unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran/na je isključivo korisnik/ca koji ga koristi. Platforma Candy&Confetti ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Candy&Confetti zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

Candy&Confetti ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na Candy&Confetti platformi ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno i stavovi redakcije, tako da Candy&Confetti ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentiranja.

Izmjene uslova korištenja

Candy&Confetti zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

 

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako Medeja OD prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima koji se nalaze na web stranici i koji su Medeja OD dostupni korištenjem web platforme fbl.ba, FBL showrooma i shopa, te candyandconfetti.ba magazina.

Medeja OD je posvećena zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Pročitajte ovo pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke te kako će se oni koristiti. U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, Medeja OD određuje potrebe za koje i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.

Medeja OD kao pružateljica usluga fbl.ba platforme, FBL shopa i candyandconfetti.ba magazina zauzima se za zaštitu privatnosti i osobnih podataka.

Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

Medeja OD
Trg solidarnosti 33/7
71000, Sarajevo
info@fbl.ba

 

Kako i kada prikupljamo vaše osobne podatke?

Medeja OD osobne podatke prikuplja radi jedinstvene identifikacija korisnika, analize poslovanja, marketinga, provedbe sustava nagrađivanja, dostave proizvoda, izrade dokumentacije vezane za newsletter te drugih vrsta tehničke podrške.

Sjetite se da su to informacije o potencijalnim načinima korištenja osobnih podataka, s kojima se možete susresti kada posjetite našu web stranicu ili koristite naše usluge. U svakom od navedenih slučajeva, dobit ćete i jasne dodatne informacije o svrsi obrade podataka, a u nekim slučajevima osim toga trebat ćemo i vaše izričito dopuštenje za obradu.

Mi ne koristimo vaše osobne podatke u marketinške svrhe osim ako nam ne kažete da se s time slažete. Ako želite da vam pošaljemo detalje o našim uslugama, ponudama i promocijama, molimo da se pretplatite na to kada se pretplaćujete na naš besplatni newsletter.

Prema vašim osobnim podacima odnosimo se kao prema povjerljivim podacima, a pravilno ih štiti Medeja OD i/ili naši pouzdani partneri.

Koje podatke prikupljamo direktno od vas?

Kada se korisnik uključi u određene aktivnosti na fbl.ba platformi i candyandconfetti.ba magazinu kao što su pretplata na naš besplatni newsletter, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, objavljivanje sadržaja, učestvovanje u natjecanjima ili nagradnim igrama, slanje povratnih informacija, traženje informacija o uslugama, javljanje na oglas za posao, Medeja OD može od korisnika zatražiti davanje određenih dodatnih osobnih podataka. U tom slučaju, prije davanja dodatnih osobnih podataka korisnik je obvezan proučiti ova Pravila privatnosti i pristati na njihovu primjenu u odnosu na dodatne podatke.

Ovisno o vrstama aktivnosti, neki su od traženih podataka određeni kao obvezni, a neki kao dobrovoljni. Ako korisnik ne želi pružiti obvezne podatke za aktivnost koja ih zahtijeva, istome neće biti dopušteno uključivanje u tu aktivnost.

Medeja OD prikuplja i koristi osobne podatke kako bi korisnicima omogućio korištenje usluga i aktivnosti putem web stranica fbl.ba i candyandconfetti.ba, unaprijedio rad web stranica, stvorio bazu podataka korisnika u svrhu unapređenja usluge i/ili marketinga, kontaktirao korisnike radi dostave marketinških obavijesti, poboljšao oglašivačke i promocijske aktivnosti te analizirao upotrebu internetskih stranica fbl.ba i candyandconfetti.ba. Također, osobni podaci mogu se koristiti za rješavanje problema, provedbu administracijskih zadataka te uspostavljanje kontakta s korisnicima.

Na internetskim stranicama fbl.ba i candyandconfetti.ba, Medeja OD prikuplja osobne podatke ispitanika kao što su: ime i prezime, adresu e-pošte, poštanski broj, grad te spol.

Uvid u osobne podatke korisnika mogu imati, u izvršavanju svoga djelokruga posla slijedeće osobe: pravne osobe koje sudjeluju u izvršavanju pravnih odnosa sa korisnicima kao što su dostavne službe, knjigovodstveni servisi, informatička podrška, marketinška podrška, društva koja su povezana sa Medeja OD, javna tijela koja zahtijevaju dostavu osobnih podataka u skladu sa propisima koji obvezuju Medja OD, a o čemu Medeja OD vodi propisane evidencije aktivnosti obrade.

Kakva prava na privatnost imate?

Medeja OD poštuje da svaki korisnik treba imati mogućnost osigurati tačnost, potpunost i ažuriranost svojih osobnih podataka. Ako korisnik smatra da su njegovi osobni podaci nepotpuni, netačni ili nisu ažurirani, može kontaktirati Medeja OD slanjem e-poruke na info@fbl.ba

Imajte na umu da u bilo kojem trenutku imate pravo od Medeja OD zatražiti sljedeće:

 • da vam omogući pristup vašim osobnim podacima Medeja OD možete pitati koje vaše osobne podatke koristi, a možete i tražiti pristup tim osobnim podacima. Imate pravo znati svrhu obrade, koje kategorije vaših osobnih podataka čuvamo, tijela ili kategorije tijela s kojima vaše osobne podatke dijelimo, razdoblje zadržavanja podataka, kao i izvor podataka u slučaju kada se podaci neizravno prikupljaju.
 • da vam osigura kopiju osobnih podatke koje čuvamo:

Možete nas kontaktirati ako želite kopiju nekih ili svih osobnih podataka koje čuvamo o vama.

 • zatražiti ispravak pogrešnih podataka:
  Želimo da su vaše osobne informacije tačne i ažurne. Možete tražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje mislite da su netačne ili zastarjele.
 • zatražiti brisanje osobnih podataka:
  Možete tražiti da zaustavi obradu ili čak tražiti brisanje osobnih podataka o vama koje čuvamo. Ako vaše osobne podatke trebamo za obavljanje neke ugovorne obveze prema vama, Medeja OD bi mogla prestati biti sposobna za izvođenje takvih ugovornih obveza. Također, ako su vaši osobni podaci potrebni kako bi mogli ostvariti određene zakonske obveze (npr. porezne obveze), vaš zahtjev se možda neće moći ostvariti.
 • Ograničavanje pristupa vašim podacima (nama i/ili trećim osobama) u određenim procesima ili u potpunosti:

Ako želite pobijati tačnost podataka, ili više ne trebamo osobne podatke za svrhu obrade, ali su oni vama potrebni za uspostavljanje, izvršenje ili obradu pravnih zahtjeva ili ste se protivili obradi po osnovi koju smatramo legitimnom, imate pravo tražiti ograničavanje obrade osobnih podataka.

 • podnijeti prigovor na način kako koristimo vaše podatke:
  Sjetite se da imate pravo na prigovor obradi osobnih podataka koja se temelji na pravnoj osnovi koju Medeja OD smatra legitimnom.
 • zahtijevati prijenos podataka drugom vršitelju obrade (prenosivost prava):
  Ako se obrada temelji na vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od Medeja OD prijenos podataka drugom vršitelju obrade.

Kako biste ostvarili bilo koje od gore navedenih prava molimo koristite Medeja OD kontakt podataka iz odjeljka o privatnosti.

Ako niste zadovoljni kako smo prikupili ili upotrijebili vaše osobne podatke, možete podnijeti formalnu tužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Gdje se čuvaju vaši osobni podaci?

Osobne podatke koje prikupimo o vama čuvamo u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca. Obrađeni podaci pohranjuju se u našim prostorijama i IT sistemima, ali ponekad podatke pohranjujemo na servere naših pouzdanih davatelja usluga (trusted service provider).

Medeja OD će osigurati da se osobni podaci korisnika drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe Medeja OD.

Prikupljeni podaci za svrhe navedene u ovim Pravilima bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno za ispunjenje navedenih svrha. Vaši se osobni podaci neće čuvati u obliku koji omogućuje da budete identificirani duže nego što Medeja OD razumno smatra da je neophodno za ostvarenje svrhe za koju su prikupljenji ili obrađeni. Medeja OD će određene osobne podatke čuvati u vremenskom periodu koji propisuje zakon odnosno propis koji obvezuje Medeja OD na čuvanje podataka.

Ako ste nam dali dozvolu, vaše osobne podatke obrađivat ćemo do povlačenja iste. Ako izjavite osnovani prigovor na obradu osobnih podataka temeljem legitimnog interesa vaše privatne podatke nećemo obrađivati u budućnosti.

Ako je pokrenut sudski, upravni ili izvansudski postupak, osobni se podaci mogu pohraniti do kraja takvog postupka, uključujući i moguće razdoblje za izjavljivanje pravnih lijekova. Medeja OD će određene osobne podatke čuvati u vremenskom periodu koji propisuje zakon odnosno propis koji obvezuje voditelja obrade na čuvanje podataka.

Da li Medeja OD razmjenjuje podatke s trećim osobama?

Zaštita privatnosti je nam važna, stoga nikada nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećom osobama osim za svrhe opisane u ovim Pravilima.

Kao što znate, Medeja OD sarađuje s drugim kompanijama. To znači da ponekad dijelimo vaše osobne podatke, koristeći sigurne IT sisteme. Kada tako postupamo podaci se prenose na servere koji se nalaze u BiH ili u zemljama koja osiguravaju adekvatan nivo zaštite u skladu sa bh. zakonodavstvom.

Uz navedeno, vaše osobne informacije možemo dati našim pouzdanim partnerima koji održavaju naš IT sistem ili pružaju usluge u ime Medeja OD. Na primjer, za potrebe marketinga, finansija, oglašavanje, obrade plaćanja, isporuke i druge usluge u i izvan Medeja OD. Ti davatelji usluga su ipak dužni, prema relevantnim ugovorima, koristiti podatke koji su im povjereni samo u skladu s našim smjernicama i isključivo u svrhu koju smo strogo odredili. Također obvezujemo ih da adekvatno zaštitite vaše podatke i da ih smatraju poslovnom tajnom.

U nekim slučajevima, naši partneri koji pružaju usluge u ime ili za Medeja OD mogu vaše podatke obraditi izvan BiH. Međutim, ugovori koje sklapamo s takvim subjektima obvezuju ih da vašim podacima postupaju sa posebnim sigurnosnim mjerama u skladu s propisima.

Medeja OD neće zadržati vaše osobne podatke duže od razdoblja za koje su podaci potrebni kako bi se ispunila svrha njihovog korištenja. Možemo koristiti vaše osobne podatke na nekoliko različitih načina, uglavnom za obavljanje naših ugovornih obveza prema vama, ali ponekad i za poboljšanje vašeg iskustva korištenja web stranice, direktni marketing i sigurnosnih razloga.

 

PRAVILA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računar ili mobilni uređaj prilikom posjete određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tokom dužeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica. Candy&Confetti upotrebljava kolačiće i slične tehnologije za nekoliko svrha, ovisno o kontekstu ili proizvodu, uključujući:

– privremene korisničke kolačiće unosa (session-id) i/ili trajne kolačiće ograničene na nekoliko sati u nekim slučajevima – koristimo ih za pohranjivanje vaših preferenci i postavki na vašem uređaju te za poboljšavanje vašeg iskustva. Na primjer, spremanje vaših ličnih preferenci u kolačiće što vam omogućuje da ne morate stalno iznova postavljati preference. Također, ako odustanete od oglasa utemeljenih na interesima, mi pohranjujemo vaše odabire za odustajanje u kolačić na vašem uređaju;

– kolačiće za provjeru autentičnosti, koji se koriste za autentifikacijske usluge, tokom trajanja pregleda stranice – koristimo ih da bismo provjerili vašu autentičnost. Taj vam kolačić omogućuje kretanje od stranice do stranice bez potrebe za ponovnim prijavljivanjem na svakoj stranici. Možete spremiti i podatke za prijavu tako da se ne morate prijaviti svaki put kada se vratite na web-mjesto;

– korisničke sigurnosne kolačiće, koji se koriste za otkrivanje zloupotreba autentičnosti, ograničenog trajanja – koristimo ih za obradu informacija koje nam omogućuju sigurnost te za utvrđivanje prevare i zloupotrebe;

– kolačiće multimedijskih sadržaja, kao što su kolačići za flash player, za vrijeme trajanja pregleda stranice;

– kolačiće omogućavanja učitavanja, tokom trajanja pregleda stranice – koristimo ih da bismo zapamtili informacije koje nam dajete, te podatke pohranjujemo u kolačić kako bismo mogli zapamtiti te podatke;

– trajne kolačiće za prilagođavanje korisničkog sučelja za vrijeme trajanja pregleda stranice (ili malo duže) – kolačiće koristimo da bi vam omogućili davanje povratnih informacija na web-mjestu;

– kolačiće trećih strana za dijeljenje dodataka društvenih mreža za prijavljene članove društvene mreže – neka naša web-mjesta uključuju kolačiće društvenih medija, uključujući one koji korisnicima koji su prijavljeni na društvenu mrežu omogućuju dijeljenje sadržaja preko te mreže. To se događa na web stranicama koje vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem Like opcije). Konkretni utjecaj na vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvene mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.

Uz navedene kolačiće koristimo i:

– kolačiće dodataka društvenih mreža namijenjeni praćenje

– reklamne kolačiće trećih strana- upotrebljavamo kolačiće za prikupljanje podataka o vašoj aktivnosti na mreži i prepoznavanju vaših interesa tako da vam možemo prikazati oglase koji bi vas mogli najviše zanimati. Primanje oglasa utemeljenih na interesima koje vam šaljemo možete i otkazati, kao što je opisano u našim Pravilima privatnosti. Također, upotrebljavamo kolačiće da bi zabilježili, primjerice, koliko je posjetitelja kliknulo na oglas i koje ste oglase vidjeli tako da vam se više puta ne prikazuju istu,

– analitičke kolačiće – koristimo kolačiće prve i treće strane te druge identifikatore za prikupljanje podataka o upotrebi i performansama, na primjer: možemo ih koristiti za brojanje jedinstvenih posjetitelja na nekom web-mjestu ili servisu te za razvoj drugih statistika o radu naših web-mjesta i proizvoda ili da bi saznali kakve su performanse naših proizvoda da bi ih mogli poboljšati (na primjer, kolačiće koristimo da bismo prikupili podatke koji pomažu u raspodjeli opterećenja).To omogućuje da naša web-mjesta mogu funkcionirati.

Važno je napomenuti i da neki videozapisi ugrađeni na naše stranice upotrebljavaju kolačić za anonimno prikupljanje statistika o tome kako ste došli i videozapise koje ste posjetili.

Omogućavanje ovih kolačića nije strogo potrebno za web stranicu, ali će vam pružiti bolji doživljaj pregledavanja. Možete izbrisati ili blokirati te kolačiće, ali ako to činite, neke značajke ove web stranice možda neće funkcionirati.

Informacije vezane uz kolačiće se ne koriste da bi vas osobno identificirali, a podaci o uzorcima potpuno su pod našom kontrolom.

Ovi kolačići se ne koriste za bilo koju svrhu osim onih opisanih ovdje.

Neke od naših stranica ili podstranica mogu koristiti dodatne i/ili različite kolačiće od onih koje smo prethodno naveli i opisali.

Na primjer:

– tvrtke koje unajmljujemo za pružanje usluga u naše ime, kao što je analitika web-mjesta, postavljaju kolačiće kada posjetite naša web-mjesta,

– tvrtke koje isporučuju sadržaj, kao što su videozapisi ili vijesti ili oglasi na našim web-mjestima postavljaju vlastite kolačiće. spomenute tvrtke podatke koje obrađuju koriste u skladu sa svojim

Pravilnicima o zaštiti podataka što tim tvrtkama može omogućiti prikupljanje i kombiniranje informacija o vašim aktivnostima s više web-mjesta, aplikacija ili mrežnih servisa.

Detalji o njima bit će vam omogućeni u trenutku kada se isti pojave te ćemo u tom trenutku od vas tražiti dozvolu, ukoliko istu niste prije dali, kako bismo pohranili i te kolačiće.

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računaru, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne. Većina kolačića lako se može obrisati, no napominjemo vam kako bi brisanje ili blokiranje svih kolačića moglo imati negativan utjecaj na korištenje stranice. Odlučite li se ipak obrsati ili onemogućiti kolačiće na svom računaru potrebno je ažurirati postavke svog internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Svakim posjetom naše web stranice možete se odlučiti na ponovno/reguliranje i kontroliranje kolačića te ih u svakom trenutku možete obrisati i/ili izmijeniti.

Marketing

Medeja OD bi vam željela poslati informacije o našim proizvodima i uslugama za koje bi mogli biti zainteresirani. Međutim, smijemo poslati takav marketinški materijal samo ako se odlučite za to. Imajte na umu da čak i ako ste pristali primati naše marketinške poruke, možete od primanja istih odustati u svakom trenutku.

Medeja OD zadržava pravo izmjene i dopune Pravila privatnosti te će isti biti objavljeni na web stranici.