Anya Taylor-Joy nakon dvije godine otkrila detalje svog tajnog vjenčanja

Datum objave
03/04/2024
fotografije
@anyataylorjoy

Glumica Anya Taylor-Joy podijelila je do sad neviđene fotografije sa svog vjenčanja. Ona i njen suprug Malcolm McRae proslavili su drugu godišnjicu braka. Ova 27-godišnja glumica je na Instagramu svom suprugu zaželjela sretnu drugu godišnjicu braka i podsjetila na njihovo vjenčanje.

– Prije dvije godine sam se u tajnosti vjenčala za svog najboljeg prijatelja u New Orleansu. Magija tog dana je ukorijenjena u svaku ćeliju mog bića, zauvijek. Sretna druga (prva) godišnjica moja ljubavi. Najbolji si, napisala je u opisu objave te podijelila nekoliko analognih fotografija s vjenčanja. Snimke prikazuju Anyu u divnoj Diorovoj haljini s izvezenim pticama i nekoliko fotografija glumice sa slavnom prijateljicom Carom Delevingne. Ono što se itekako ističe na fotografijama s vjenčanja su kolači, nalik na ljudsko srce.

Inače, Anya je rijetko govorila o svojoj vezi s Malcolmom otkako su počeli hodati. Zanimljivo je da su uspjeli održati zdravu vezu uprkos tome što su živjeli na suprotnim stranama Atlantika – naime, Anya uglavnom živi u Londonu, dok Malcolm, koji također glumi i svira u bendu, živi u SAD-u.

Govoreći o njihovoj vezi za britanski Vogue u martu 2022., Anya je otkrila da je rekla svom partneru da joj je hobi.

– Konačno sam našla nekoga tko će sretno sjediti u tišini sa mnom i čitati. Zapravo imamo 7 i 80 godina u isto vrijeme i to jako dobro funkcionira, objasnila je.

Govoreći o vezi na daljinu, istaknula je da je teško, no ističe da joj je to super, jer tako cijene vrijeme koje provode zajedno.

Svakodnevne aktivnosti su s njim pune radosti. Volim ići s njim na benzinsku i natočiti gorivo – istaknula je mlada glumica.

Podsjetimo, uloga šahistice Beth Harmon u Netflixovoj seriji The Queen‘s Gambit uzdigla ju je u jednu od najtraženijih glumica u Hollywoodu, nakon što je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu i nagradu Udruženja filmskih glumaca. Isto tako, može se pohvaliti i nominacijom za Zlatni globus za ulogu u crnoj komediji The Menu, u kojoj glumi s Nicholasom Houltom i Ralphom Fiennesom, a tumači i glavnu ulogu u akcijskom blockbusteru Furiosa, prethodniku Mad Maxa iz 2015. godine.