Aplikacija koja će vjenčanja učiniti ‘zelenijim’

Datum objave
13. February 2021.
naslovna fotografija
@mikaelanicolle via Twenty20

Dok se mladenci nadaju boljoj 2021. kako bi mogli planirati svoja vjenčanja, Charlotte O’Shea, vlasnica Rock My Wedding agencije za organizaciju vjenčanja, kreirala je inovativnu platformu pod nazivom Recycle My Wedding,a koja će pomoći smanjenju otpada nakon ceremonije vjenčanja.

Platforma je dobila poseban prostor u sklopu Rock My Wedding aplikacije. Tu ćete moći kupiti i prodavati stvari koje vam više ne trebaju, od vjenčanica, haljina za djeveruše i dodataka, svega onoga što se moće prodati ili kupiti.

Jako puno raznih predmeta i odjeće se upotrijebe samo tokom vjenčanja. Za svaki prodati predmet Recycle My Wedding će za svaku prodatu vjenčanicu također donirati 10% naknade za organizaciju Trees for Life.

Kao industrija ne možemo samo stajati i posmatrati kako se monumentalno odlagalište kreirano vjenčanjima i dalje širi. Vrijeme je da promijenimo stav i praksu, kaže O’Shea.

Za svakih prodatih 1000 haljina putem aplikacije, posadit će se 166 stabala, a do početka 2022. nadaju se će skupiti dovoljno doprinosa za sadnju 1600 stabala.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Više Članaka
Vjenčanica princeze Diane na izložbi ‘Royal Style in the Making’