BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN za sve pobornice YSL-a koje se ne libe biti drukčije

Datum objave
03/02/2022

Stigao je novi užitak. Poziv na cjelovečernju zabavu pod blještavim neonskim svjetlima. Odvažan, eksperimentalan i toliko poželjan da bi trebao biti zabranjen… YSL Beauty je 2014. svojim mirisom Black Opium EDP obnovio značenje pojma mirisne neodoljivosti nakon što je prvi put uklopio cvjetnu notu i notu kafe u ženski YSL miris. Za sve pobornice YSL-a koje se ne libe biti drukčije, to je bila ljubav na prvi pogled. Savršen miris od prvog trenutka.

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Danas, YSL Beauty preobražava svoju mirisnu ikonu. Miris BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN diže se na novu razinu, poprimajući skandaloznu neonski zelenu boju. Prepoznatljive cvjetne note i note kafe mirisa Black Opium pojačane su svježim i odvažnim spojem nota jarko zelene mandarine. Tu su svježi list smokve i njen kremasti plod.

Neonski zelena boja poput nepredvidljive i uzbudljive aure ističe glamurozne crne šljokice koje krase bočicu. Ona zrači uz ljepotu Zoë Kravitz, koja od 2018. godine predstavlja zaštitno lice mirisa Black Opium. U novoj kampanji za ILLICIT GREEN ona nas vodi u zabavan svijet uzbudljivog mirisa koji nalikuje na savršen koktel.

 

Nova eksperimentalna doza energije

Doza adrenalina kojoj ne možete odoljeti. Senzualno uzbuđenje od kojeg vam srce brže kuca. Uz BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN, odvažnu YSL Beauty ikonu zabavljat ćete se uz ludi, eksperimentalni miris bezalkoholnog koktela. Biljna nota dodaje okrepljujuću svježinu prepoznatljivim notama crne kave, senzualnog bijelog cvijeća i očaravajuće vanilije mirisa Black Opium.

Novi miris nastao je jedinstvenom saradnjom dviju inspirativnih i darovitih žena. Glavna parfimerka Nathalie Lorson (IFF), jedna od četiriju parfimera koji su stvorili izvorni Eau de Parfum, sjajna je dizajnerica mirisa koja smatra da parfem jest užitak. Nova je kreativna snaga koja se pojavljuje Margot Lecarpentier, vlasnica koktel-bara COMBAT Belleville i dobitnica pariške nagrade Cocktails Spirits za najutjecajnijeg ugostitelja i najutjecajniji bar 2019. godine.

Bilo je vrlo odvažno, drukčije i inovativno omogućiti nam da sarađujemo pri stvaranju ovog mirisa, rekla je Nathalie Lorson

Kako bi kreirala BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN Nathalie Lorson dala je mirisu Black Opium novi Illicit Green obrat koji ugađa svim osjetilima – od živahne neonski zelene boje mirisa do senzualnih tekstura koje prožimaju njegove mirisne note. Polazeći od iste inspiracije, Margot Lecarpentier stvorila je bezalkoholni koktel Illicit Green koji prenosi uzbuđenje u noći ispunjenoj mirisom Black Opium.

 

Koja je tajna formula novog mirisa inspiriranog bezalkoholnim koktelom?

U posudi za miješanje koktela pomiješajte prepoznatljive note mirisa Black Opium.

– Nota okrepljujuće šoljice svježe skuhane kafe, inspiriran netom skuhanom kafom iz aparata za espresso. Navala čistog adrenalina uhvaćena u šoljici i preobražena u mirisnu notu ekskluzivno za YSL BEAUTY.

– Raskošan dašak senzualnog super-ekstrakta jasmina iz Indije. Ovaj vrlo ženstveni cvijet moderan je pristup cvijetu izrađenom za YSL Beauty te dodatno osnažuje blještavilo mirisa zbog istaknutih najsvježijih aspekata njegovih latica. Zamamni apsolut cvijeta narandže daje dodatnu dozu seksipila.

– Dekadentna doza očaravajućeg ekstrakta premium bourbon-vanilije s Madagaskara, dobivena je pažljivom ekstrakcijom koja otkriva duboke, misteriozne i tople vibracije ove mahune s prekrasnim balzamičnim tonovima.

Dobro pomiješajte, a zatim prepoznatljivom spoju dodajte dašak svježe energije dodatkom biljnih nota mirisa ILLICIT GREEN:

– Energična nota super-esencije zelene mandarine iz Italije. Zeleniji od naranče, a slađi od limuna, ovaj citrus iz održivih izvora izrađen za YSL Beauty zaokružuje bezalkoholni koktel svojim blistavim, kiselkastim i sočnim aspektima.

– Nota svježine smokvina lista. Toliko delikatna da se gotovo može čuti zvuk mrvljenja lista, nota dodaje drveni i pomalo gorak sloj mirisa, poput daška likera Angostura.

– Bogate note smokve koja izaziva glad. Najsenzualnije voće, s ukusnim i mesnatim plodom. Njezina zelena i mliječna slatkoća, koju je parfumerka uspješno rekreirala, stapa se s kremasto bijelim cvjetnim notama i balzamičnom vanilijom.

 A sad, izazovi ga. Protresi ga. Osjeti ga. BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN.

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Zahvaljujući tomu što su za brend YSL ekstremna odvažnost i ekstremni luksuz dvije strane istog rock-stava, BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN donosi dozu glamura s pomoću dvaju fantastičnih prirodnih sastojaka koji su izrađeni za brend.

 SUPER EKSTRAKT ŠPANSKOG JASMINA iz Indije. Jasmin, malen cvijet s golemom osobnošću, utjelovljenje je ženstvenosti. Ekstrakt koji je izrađen za YSL Beauty miriše jednako kao i svježe ubran cvijet. Cvjetovi koje žene ručno beru u zoru ekstrahiraju se radi dobivanja mirisnog voska: biljnog materijala. Biljni materijal natapa se u alkoholu u vremenskom trajanju koje odredi parfumer. Ovaj postupak čuva najhlapljivije note sastojka, dajući svježiji, okomitiji i skladniji cvjetni profil.

Ekstrakt premium BOURBON-VANILIJE proizveden na održiv način na Madagaskaru. Elegantno crna i sjajna poput lakiranih štikli, dragocjena mahuna bourbon-vanilije zrači senzualno teksturiranim aspektima, koje u potpunosti prenosi vrhunski ekstrakt izrađen za YSL Beauty.  Sastojak se dobiva ekstrakcijom mahuna s pomoću superkritičnih tekućina te je dobiveni ekstrakt iznimno vjeran izvornom mirisu ploda.

 

 Nova skandalozna boja brenda YSL

Riječ je o zelenoj boji, ali ne bilo kakvoj zelenoj boji. Glasna, uzbudljiva i svježa, nijansa koja ispunjava okrugli prozorčić bočice mirisa Black Opium nadahnuta je jednim od najpoznatijih komada brenda Yves Saint Laurent.

Uz njega se nosi samo podignuta kosa i sandale s remenčićima, a riječ je o kratkom zelenom kaputu od lisičjeg krzna koji je postao prepoznatljivim znakom epohalne, skandalozne kolekcije „Libération” u stilu 1940-ih ovog modnog kreatora. Manifest stila koji je uzburkao i šokirao svijet mode 1971. godine.

Miris BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN preuzima baš tu živopisnu boju te tako postaje ekstravagantan izraz visoke mode i preslikava bogatstvo nota zelene mandarine i smokve. Poput bezalkoholnog koktela pod neonskim svjetlima, sjaji u tami glamurozno rokerske bočice s crnim šljokicama.

 

Zoë Kravitz lice kampanje

Odvažna i seksepilna božica noći, pobornica mirisa BLACK OPIUM, koju utjelovljuje Zoë Kravitz, usuđuje se biti drukčija i osvaja novi teritorij za mirisnu neodoljivost. Novi, iznimno intenzivni miris BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME pridružuje se uspješnoj, svjetlucavoj liniji koja je u skladu s prepoznatljivom cvjetnom notom kafe originalnog mirisa, s nizom odvažnih, uzbudljivih nota.