Helen Mirren

Božanstveno izdanje Dame Helen Mirren u božanstvenoj haljini D&G

Datum objave
31/08/2021

Venecija je proteklog vikenda bila svjetski centar glamura i luksuza u orkestraciji Dolce i Gabbana dvojca, ali i sjajne zabave koju je predvodila veličanstvena Dame Helen Mirren. Britanska glumica uvijek privlači pažnju gdje god da se pojavi, pa su uvijek sjajno dotjeranu divu pratili mnogi pogledi i na glamuroznom događanju u Veneciji. Hvaljena glumica koja je ove godine proslavila 76. rođendan bila je utjelovljenje elegancije na modnoj reviji Dolce & Gabanne u Veneciji, u koju su pohrlila brojna poznata lica iz svijeta showbizza.

Britanska diva na modnu reviju je stigla u prekrasnom zlatnom korzetu ukrašenom draguljima i raskošnoj suknji s floralnim printom ukrašenu u stilu renesanne slike koju potpisuje Dolce&Gabbana.

Sinoć sam usnila čudesan i divan san. Sanjala sam da sam na Piazzi San Marco u Veneciji, obučena kao članica porodice Contarini, a preda mnom su se pojavile mnoge lijepe božice odjevene u nebesku odjeću, pojavile su se duga i munja, a grom zakotrljao, kad je vizija nestala, prelijepa kiša je počela padati, a onda se dogodilo sljedeće!, Helen Mirren je podijelila  utiske sa eventa napisavši na svom Instagram profilu pored fotografije.