Dolores i Dražen: Ljubav na kiši

Datum objave
22/06/2023
fotografije
Sazu Weddings

Dolores Petrović i Dražen Janko prošli su dug put zajedno. Njihova priča započela je još za vrijeme studentskih dana, kada su se zaljubili u studentskom domu. Njihova veza je izdržala test vremena i zajedno su odrasli i sazreli.

Sama zaruka bila je spektakularna. Dok su šetali ulicama Pompeja usred velikog pljuska, Dražen je iznenadio Dolores i zaprosio je. Trenutak je bio ispunjen romantikom i nevjerojatnom energijom koja je najavljivala sretan završetak njihove priče.

Upravo su Sarajevo odabrali kao kulisu za svoj vjenčani photoshooting i duo Sazu Weddings da zabilježi taj poseban trenutak. Inspirirani ljepotom i bogatom kulturom ovog grada, Dolores i Dražen željeli su da fotografije budu iznimno posebne, kao začin na sve što su do sada prošli zajedno. Kiša ih je i ovaj put iznenadila. Hodajući kroz ulice Sarajeva, bez obzira na kišu koja ih je okruživala, mladenci su zračili srećom i ljubavlju. Hodali su kroz cijeli grad, zadržavajući se na slikovitim lokacijama kako bi zabilježili te neprocjenjive trenutke.

Dolores je zablistala u prekrasnoj haljini brenda Berta koju je odabrala za taj posebni dan. Bila je to ljubav na prvi pogled između Dolores i ove prekrasne haljine. Svaka njezina kretnja otkrivala je eleganciju i sofisticiranost, naglašavajući ljepotu ovog posebnog trenutka.

Fotografski par Sazu Weddings koji su zabilježili ove divne trenutke bili su istinski sretni što su dio ove priče. Njihov stil uhvaćenja spontanih trenutaka i prirodne ljepote parova bio je upravo ono što je Dolores i Dražena privuklo njihovom radu. Svaka fotografija prenosila je dubinu njihove ljubavi i bila je istinski iskaz njihove sreće.