Glumice iz hit serije ‘White Lotus‘ zvijezde su nove SKIMS kampanje

Datum objave
25/01/2023

Zvijezde serije White Lotus Beatrice Grannò i Simona Tabasco postale su nove zvijezde valentinovske kampanje za brend donjeg rublja reality zvijezde Kim Kardashian.

SKIMS je predstavio capsule kolekciju povodom nadolazećeg Valentinova, a glavne zvijezde editorijala su Beatrice Grannò Simona Tabasco, glumice koje smo u seriji gledali i ulogama Talijanki Mije i Lucie. Glumice u kampanji nose SKIMS komade poput nježno ružičastog kompleta gaćica i grudnjaka, slip komada s čipkom i crnog donjeg rublja. Talijanke oduzimaju dah kako u vamp, tako i u nježnijim komadima donjeg rublja.

– Pogledala sam ‘White Lotus‘ i morala sam imati moje djevojke u kampanji! Vraća se i seksepilnija je nego ikad, a u kampanji za SKIMS glavne su zvijezde Simona Tabasco i Bea Granno koje su i u stvarnosti najbolje prijateljice, napisala je Kim u objavi na Instagramu te dodala da valentinovska kolekcija izlazi 26. januara.

 Jako sam se zabavljala dok smo snimali kampanju za Skims povodom Valentinova. Imati priliku raditi sa svojom prijateljicom Simonom i iskusiti zajednički rad na našoj prvoj zajedničkoj svjetskoj modnoj kampanji bilo je zaista posebno iskustvo, rekla je Tabasco, prenosi US Magazine.

– Volim sve za što se Skims zalaže. Biti dijelom njihove globalne kampanje s Beatrice, kampanje koja slavi prijateljstvo, žene koje gaje osjećaj osnaženosti i osjećaju se seksi u vlastitom tijelu je poput nagrade, dodala je Granno.