Hedera Design tim će se pobrinuti da imate vjenčanje iz snova

organizatorice i dekoraterke vjenčanja

Datum objave
20/07/2022

Koliko vremena zaista treba za organizaciju jednog vjenčanja individualno je pitanje. Ovisi o planiranom broju uzvanika, mjestu na kojem će se održati slavlje, odabiru mjesta vjenčanja, željenoj haljini, a na kraju i samim mladencima. Neki žele biti što opušteniji, nonšalantno ušetati kod matičara i poslije samo počastiti ručkom one najbliže za što će im, naravno, trebati puno manje vremena nego paru koji svoj dan želi organizirati u najtraženijoj dvorani u gradu s 250 uzvanika.

Koraci do vjenčanja lakši su kada imate nekoga na koga se možete osloniti. Naša preporuka je Hedera Design iz Ljubuškog.

Hedera Design / Fotografija_Nina | Wedding Photographer Croatia

Iza Hedere Design kriju se dvije uspješne žene, koje su svoju porodičnu vezu i zajedničku kreativnost pretvorile u u uspješno partnerstvo koje cvjeta već godinama.

Nakon dugogodišnjih pohvala naših ručno rađenih dekoracija za njihove osobne dnevne boravke, konačno su shvatile da je možda vrijeme da cjeloživotnu ljubav za stvaranje pretvore u poslovnu priliku.

Hedera Design / fotografija_Nikola Matić

– Naša priča započela je 2013. s nama u ulogama dekoratera, florista sa spretnošću za organiziranje i rješavanje sitnih problema koji su sposobni pokvariti najbitniji dan u životu svake mladenke, kad smo shvatili da je možda vrijeme da malo proširimo svoja krila još jednom, kaže nam Hedera tim.

Hedera Design / fotografija_Mihoci Studio

Danas su uspješne organizatorice i dekoraterke vjenčanja i evenata. U deset proteklih godina sudjelovale su u nekoliko stotina vjenčanja i raznih događaja. S pozdanjem mogu reći da što god zaželite, one to mogu ostvariti.

Uvjeravamo vas da je Hedera Design tim jedan mali dodatak koji vam treba da biste doživjeli dan vjenčanja iz snova. Oni će se pobrinuti za sve, a vama ostaje samo da uživate.

Hedera Design / fotografija_Hedera Design

Možete ih kontaktirati putem e-maila info@hedera-design.hr ili brojeva telefona +387 63 929 717, +385 98 195 9493.