Jennifer Lopez i Ben Affleck su zaručeni, opet!

Datum objave
11/04/2022

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se, nakon prvih zaruka prije 20 godina, zaručili opet. Već neko vrijeme se šuškalo o zarukama nakon što je pjevačica snimljena s dijamantnim prstenom na ruci, a potvrdila je vijest u video poruci snimljenoj za njene fanove. Lopez je na Twitteru i Instagramu najavila: Imam zaista uzbudljivu i posebnu priču koju želim podijeliti… i potaknula znatiželju pratitelja.

Jennifer Lopez i Ben Affleck privlačili su pažnju tabloida još početkom 2000-ih, a već tada Ben je Jen zaprosio prstenom Harryja Winstona sa 6-karatnim ružičastim dijamantom. Još veću pažnju privukla je njihova objava samo nekoliko dana prije planiranog vjenčanja 2004.

– Radi prevelike medijske pozornosti odlučili smo odgoditi naše vjenčanje.

Najavljena odgoda pretvorila se u prekid, a njihovi su životi tada krenuli u potpuno drugom smjeru. Ben se skrasio s kolegicom Jennifer Garner, JLo pronašla sreću s kolegom pjevačem Marcom Anthonyjem, barem na neko vrijeme, no život ih je ponovno spojio.

Nakon prošlogodišnjeg raskida zaruka s Alexom Rodriguezom, počela su šuškanja da se Jennifer Lopez ponovno viđa s bivšom ljubavi, Benom Affleckom. Glasine o Bennifer 2.0 ubrzo su potvrđene i čini se da je nekadašnji par nastavio tamo gdje su nekada stali.

 

Da je njihova veza ozbiljna potvrdila je i sama JLo na svom newsletteru, pokazujući suznih očiju prsten s predivnim zelenim kamenom. Smaragdi su ponovno popularni kad je zaručničko prstenje u pitanju, no u Jenniferinom slučaju radi se o iznimno rijetkom i cijenjenom zelenom dijamantu.

Uvijek govorim da je zelena moja sretna boja. Možda se sjećate jedne zelene haljine. Shvatila sam da su mi se razne divne stvari dogodile kad sam nosila zelenu. Kad sam bolje to proučila, shvatila sam da ne može biti slučajnost, rekla je Jennifer. A mi joj želimo da joj zelena ponovno donese sreću, iz drugog pokušaja.