MAC Cosmetics lansirao je novu Lovestruck Love limitiranu kolekciju!

Datum objave
29/01/2024

MAC Cosmetics, lider u svijetu profesionalne šminke, s ponosom predstavlja svoju najnoviju kolekciju – Lovestruck Luck. Inspirirana kineskim novogodišnjim zmajem, ova kolekcija kombinira omiljene bestsellere s najnovijim inovacijama, donoseći magiju i sreću u svakodnevno šminkanje.

Svaki proizvod unutar Lovestruck Luck kolekcije dolazi u elegantnom i limitiranom pakiranju, transformirajući uzorak zmajeve ljuske u mrežu sićušnih isprepletenih srca, savršen dar za privlačenje dobre energije i sreće u nadolazećoj godini. 

Isprobajte potpuno novu paletu sjenila za oči s nizom od šest nijansi toplih tonova, a šminku na očima nadopunite hrabrim crnim trepavicama koristeći MAC Stack maskaru u limitiranom chic pakiranju. Učinite svoje usne neodoljivim i spremnim za poljubce s Lustreglass Sheer-Shine ružom za usne u tri potpuno nove nijanse: Powerfully Potent, Sweeter Cinnamon i Luck Has It.

Blistav ten naglasite s potpuno novim proizvodom: Molten Metal Highlighter u nijansi Many Moons Aglow. Ovaj svestrani tekući highlighter omogućuje koži da zaista zrači iznutra. Njegova glatka i elastična formula može se nositi samostalno za blistav sjaj poput ogledala ili ga možete umiješati u tekući puder ili hidratantnu kremu za prilagođeni sjaj.

Tu je rumenilo u potpuno novim nijansama Power To You! i Full Of Wonder, a svima omiljeni Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder u limitiranom pakiranju zagarantirati će postojanost vaše šminke cijeli dan ili cijeli spoj!

 

Lovestruck Luck Kolekcija dostupna je u MAC storeu u Aria Mallu, ali je dostupna i online na fabuspot.ba uz besplatnu dostavu u cijeloj Bosni i Hercegovini.