Magične fotografije mladenaca na vrhu Čvrsnice

Magične fotografije mladenaca na vrhu Čvrsnice
piše
Emina Gavrić
fotografije
Vlasta Weddings / Vladan Gavrić

Fotograf Vladan Gavrić i njegov Vlasta Weddings tim prošlog su mjeseca napravili nesvakidašnje magične fotografije mladenaca na vrhu Čvrsnice, na nadmorskoj visini od 2000 metara. Fotografisanje je trajalo dva dana, a noć su proveli u planinskom domu Vilinac. Cijelu avanturu su podijeli i na svom instagram profilu @vlastaweddings.

– S obzirom na to da jako volim prirodu i planinarenje oduvijek sam imao želju fotografisati mladence baš na ovoj lokaciji. Željko i Alma su dijelili moju ljubav prema planinarenju. Bio sam jako sretan kada su pristali na prijedlog da njihovo vjenčano fotografisanje napravimo upravo na Čvrsnici. U petak su se vjenčali, a već u subotu smo bili na putu. Prvi dio fotografisanja smo obavili u zalazak sunca, odspavali nekoliko sati u planinskom domu. U 4 ujutro smo sa lampama krenuli na uspon prema Hajdučkim vratima gdje smo dočekali izlazak sunca. S obzirom na to da većinu vjenčanja fotografisemo van zemlje posebno sam sretan kad na ovakav način možemo promovisati i ljepote naše Bosne i Hercegovine, kaže Vladan.

Sigurni smo da je ovaj poduhvat bio naporan ipak se isplatilo, jer je ovo bilo jedno posebno i nezaboravno iskustvo kako za Vlasata Weddings tim tako i za mladence.

Pogledajte magične fotografije mladenaca na vrhu Čvrsnice.

mladenci na Čvrsnici Čvrsnica Čvrsnica Magične fotografije mladenaca na vrhu Čvrsnice