Mali savjeti kako nositi maskare u bojama

Datum objave
18. January 2021.

Trepavice uglavnom ističemo crnom maskarom, zar ne? Ali, znate li da su maskare u boji idealan način za, ne samo za osvježenje izgleda, nego će dodatno i istaknuti boju očiju? Možda zvuči kao potpuni izlazak iz vaše zone komfora, ali moglo bi biti upravo suprotno, pravo osvježenje koje nam je danas svima toliko potrebno. Uz crnu i smeđu nijasnu Avon nam sada donosi i 3 nove nijanse u boji: plavu, ljubičastu i zelenu.

Avon maskare u bojama

AvonTrue Lash Genius maskara trenutno pruža vrhunski izgled trepavicama dodavanjem bogatog, impresivnog volumena, pune dužine i razdvajanja trepavica. Quick Glide Gel formula maskare prožeta je crnim pigmentima koji su istovremeno i jaki i lagani. Visokotehnološka Smart Control četkica s kratkim vlaknima brzo nanosi formulu na trepavice, od korijena do vrha i u kutevima oka, pružajući ono najvažnije – dramatičan volumen i boju!

 

Mali savjeti

Avonova Beauty trenerica Maria Santini podijelila je i nekoliko savjeta kako nositi maskare u bojama i dodati zanimljivu dubinu svom pogledu. Možete je nositi i tokom dana, pa i na posao. Kad se odlučite za maskare u bojama, otvorit će vam se jedan novi svijet mogućnosti:

1. Samo na donje trepavice, dok ćete na gornje nanijeti tradicionalnu crnu. Idealan pristup za sve one koji vole postepeno isprobavati nove stvari.
2. Samo na vrhove gornjih trepavica, nakon što ste prethodno nanijeli sloj crne maskare. Ostavlja zanimljiv efekt koji je prikladan i u formalnim prigodama.
3. Na cijele trepavice: gornje i donje, pa čak i u kombinaciji s izvučenom linijom olovke za oči u boji, uz gornju liniju trepavica. Za sve one koji ove godine žele vidjeti dramu jedino na svojim očima: Samo jako ili nikako! Avon True Diamonds olovka za oči jednostavno će definirati oči i dodatno naglasiti maskaru u boji.
4. Dvobojno, na način da jednu boju maskare nanesete na gornje trepavice, a drugu boju na donje trepavice. Usudite se poigrati bojama, zašto da ne?

maskare u bojama

I na kraju, koja boja za koju nijansu očiju? Ako imate plave oči, plava ili ljubičasta maskara dodatno će istaknuti vaš plavi prodoran pogled. Ako si zelenooka, savršeno će ti pristajati kontrastna ljubičasta maskara. Dok će smeđe oči najbolje istaknuti plava ili zelena maskara.