Mjesec dana od prvog vjenčanja Kourtney i Travis i službeno pred oltarom

Datum objave
16/05/2022
fotografije
@kourtneykardash

Kourtney Kardashian i Travis Barker zakonski su se vjenčali u zgradi suda u Santa Barbari samo mjesec dana nakon što su održali privatnu ceremoniju vjenčanja u Las Vegasu. Par je zavjete razmijenio pred malim brojem voljenih osoba, uključujući baku Kourtney Kardashian Mary Jo Campbell i Travisovog oca Randyja.

Međutim, na ceremoniji nisu viđene slavne sestre niti ostatak obitelji Kourtney Kardashian pa se pretpostavlja da su i ovaj čin golupčići napravili bez puno znanja ostatka svijeta.

Upravo vjenčani par se odvezao u vintage kabrioletu za koji je bilo zavezano nekoliko limenki te natpis Just married.

Kourtney je umjesto vjenčanice nosila bijelu kratku haljinu na bretele s detaljem srca ispod grudi te kratki bijeli veo.

Podsjetimo, par se nakon zaruka u septembru prošle godine sasvim nenadano odlučio vjenčati, a u brak su ušli u kapelici u Las Vegasu nakon dodjele nagrade Grammy. Vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja, a par je nakon vjenčanja podijelio nekoliko intimnih fotografija na Instagramu.

Kourtney je ovo prvi brak ako ima već troje djece s bivšim partnerom Scottom Dissickom s kojim je bila dugi niz godina, dok je Travisu ovo treći brak.