Novi Dior Addict Lip Maximizer donosi 31 nijansu za spektakularan sjaj usana

Datum objave
30/01/2023

U avangardi šminke, Dior Addict je vrhunska referenca za sjaj i punoću usana. Novi Dior Addict Lip Maximizer zvijezda je nove kampanje koju karakterizira blještava energija glumice i Diorove ambasadorice – Anye Taylor-Joy.

Ponovo rođenje ikone

Dior Addict Lip Maximizer kultno je Diorovo sjajilo. Peter Philips, Diorov make-up kreativni direktor, predstavlja novu formulaciju sa formulom od 90% prirodnog porijekla, pružajući još više sjaja za usne koje izgledaju savršeno popunjene.

Dior Lip Maximizer je backstage proizvod koji usnama pruža vrhunski sjaj, maksimalnu hidrataciju i trenutni volumen s dugotrajnim učinkom. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidratizira usne, daje trenutni i dugoročni volumen, popunjava i zaglađuje borice za savršeno zaglađene i oblikovane usne.

31 nijansa za spektakularan sjaj

Umjetnik i stručnjak za boje Peter Philips reinterpretirao je i obogatio paletu boja. Kreirao je nove, trendovske i bezvremenske nijanse, kako bi upotpunio Dior Addict Maximizer liniju. Svježe, nježne i odvažne boje oblače usne u nijanse od najprozirnijih i ružičastih – uključujući bezvremensku 001 ružičastu – do intenzivnih narandžastih, koraljnih i crvenih tonovova.

Boja i sjaj su jake strane ove formule, koja također pruža i dragocjenu njegu usna. Dior paleti svog kultnog balzama dodane su tri nove nijanse, dizajnirane da se savršeno usklađuju s odgovarajućim nijansama Lip Maximizera: 038 rose nude, 039 warm beige i 031 strawberry.

 

Pakovanje, još više couture

Odmah prepoznatljiva, Dior Addict Lip Maximizer silueta, ukrašena je kultnim Dior potpisom: dekonstruirani dior logo ukrašen srebrnom bojom. Njegov zrcalni sjaj pojačan je bojom svake nijanse, vidljive kroz prozirno kućište.

Jednako jednostavan za korištenje i jednostavan za rukovanje, pjenasti aplikator omogućava savršeno klizenje usnama: jednim potiskom prirodna oblina usana je naglaštena i djeluje povećanom, boja sjajila je istaknuta i usne su ultra-sjajne.

Blještav poziv da zablistate

Anya Taylor-Joy savršeno utjelovljenje ovaj blještavi sjaja za usne. Glumica u svojoj blistavoj ženstvenosti, karizmatična, puna energije, osvjetljava pozornicu.

Blistava i ultra-moderna, nova Dior Addict Lip Maximizer kampanja potiče sve žene da zablistaju. Poziva sve žene da hrabro, uz potpunu slobodu, izraze svoju osobnost.