Ovog proljeća novi Hidramatic SHINE ruž za usne poziva: #ZABLISTAJUZAVON

Datum objave
05/03/2024

Ništa ne skreće bolje pažnju na usne nego ruž, a pune usne podsvjesno su povezivane s plodnošću i ljepotom.  Usne se smatraju senzualnim djelom tijela i njihovo isticanje instant će nas učiniti privlačnijim.

Žene nose ruž na usnama, koliko znamo, bar od 3500. godine nove ere, kada je kraljica drevnog Sumera koristila bijelo olovo i smrvljeno crveno kamenje kako bi obojila svoje usne. Muškarci i žene Egipta koristili su ruž kao statusni simbol. Žene u staroj Grčkoj često su nosile crveni karmin, a u srednjem vijeku kada je Crkva kritizirala upotrebu ruža trendseterice poput kraljice Elizabete ni tada nisu odustajale od njega.

Ako pitate žene zašto ga nose, reći će vam – kako bi se bolje osjećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti izraziti svoj jedinstveni stil. Boje i sastojci su se mijenjali tokom vjekova, ali svrha nošenja ruža ostaje ista: izražavanje unutrašnje ljepote vanjskim ja.

#ZABLISTAJUZAVON

Ovog proljeća Avon donosi pravu poslasticu za sve ljubiteljice makeupa – NOVI HYDRAMATIC SHINE ruž za usne. Eto nove prilike da uživate kreirajući vlastiti stil! Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarna hidriratantna hijaluronska jezgra dat će vašim usnama sjaj i neophodnu njegu.

….i još nešto važno.

Sjajne usne – modni detalj koji je savršen za svaku priliku, bilo da volite potpunu ekstravagantnost ili minimalni, ali upečatljiv make up. Jedinstvena hijaluronska jezgra ovog ruža za usne izdvaja ga od ostalih, a njegova formula čini usne neodoljivo mekanim.

Nakon svjetskog uspjeha koji je donio Hydramatic Matte ruž za usne, novi Hydramatic Shine kreće njegovim stopama.

Odazovite se pozivu #ZABLISTAJUZAVON i neka svaki dan bude  prilika da pokažete koliko ste sjajne.

Potražite novi Hydramatic Shine ruž u Avon brošuri po cijeni 14,90 KM.

Simbolično, za Dan žena, upravo ovim ružem možete pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Narudžbom posebnog seta, Hydramatic Shine ruža u nijansi Burgundy i nessesera za borbu protiv nasilja nad ženama, 100% neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 31,90 KM. Više informacija o ovoj ponudi pronađite na LINKU.