Svi pričaju o Rihanninom nastupu na vjenčanju sina najbogatijeg čovjeka u Indiji

Datum objave
04/03/2024

U Indiji su vjenčanja raskošna događanja koja traju nekoliko dana i uključuju učestvovanje ogromnog broja gostiju. Jedno takvo veliko vjenčanje organizirao je Anant Ambani, sin milijardera Mukesha Ambanija, koji je za proslavu svoje veze s Radhikom Merchant pozvao ni manje ni više nego Rihannu. Prema Daily Mailu, Rihanna je za nastup dobila više od 6 miliona američkih dolara.

Rihanna je sigurno jedna od najvećih ženskih pop-zvijezda svih vremena, no usprkos milionima odanih obožavatelja širom svijeta, posljednjih je godina tek nekoliko puta nastupala. Muzičarka se okrenula poslovnom svijetu, a u zadnjih se deset godina usredotočila na poslovanje svojih tvrtki Fenty Beauty, Fenty i Savage X Fenty. Uz brojne uspješne poslovne pothvate Rihanna je postala i majka dvoje djece. Ovo je njen prvi cjelovečernji koncert u osam godina. Zadnji put je nastupala na prošlogodišnjem Super Bowlu, no tad je imala za zadatak izvesti pjesme u svega nekoliko minuta.

Za okupljene goste izvela je sveukupno 19 pjesama, a među njima su bile Bitch Better Have My Money, Wild Thoughts, Rude Boy, Work, We Found Love, Umbrella, Stay i Diamonds.

Otac Ambanija je predsjednik uprave Reliance Industriesa s neto vrijednošću od 113 milijardi dolara, a cijela porodica, s bogatstvom većim od 100 milijardi dolara, na čelu je nekih od vodećih indijskih konglomerata u medijskoj, naftnoj i maloprodajnoj industriji. Prema The Independentu, među pozvanim slavnim osobama su i Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, izvršni direktor Disneya, Bob Iger.

Brojni videozapisi objavljeni na društvenim mrežama dokumentirali su nastup zvijezde na vjenčanju, a najviše komentara je izazvao video nakon oficijelnog nastupa kad se pridružila gostima u proslavi.

 

Nije prvi put da obitelj organizira velike svadbene svečanosti. Na vjenčanju njihove najstarije kćeri, nastupala je Beyoncé 2018. godine. Navodno su to platili ne manje od 6 miliona američkih dolara.