Tajana Dedić-Starović i Đorđe Ostić

Tajana & Đole: Naša najdraža ljubavna priča

Datum objave
13/09/2021
fotografije
Nikola Zelenković / Ptičica Weddings

Tajana Dedić-Starović i Đorđe Ostić su se upoznali prije četiri godine na jednoj, kako kaže Tajana, potpuno čudnoj zabavi. Tajana je došla sa jednim zgodnim Grkom, a Đole s njihovim zajedničkim drugarom, koji ih je i upoznao. Pitala ga je da li je on Žorž sa Instagrama, on je rekao da jeste i to je bilo to. Sutradan mu se javila putem Facebooka i htjela pokrenuti neku komunikaciju, ali kako kaže, nije išlo. Nekih mjesec dana kasnije, on se javio njoj i pitao je da li je za druženje. Od tada se druže, igraju i vole bez prestanka. Vjenčali su se u Muzeju savremene umjetnosti u Banjoj Luci, ali se zabava održala u Vili Lux, na periferiji Banja Luke, željeli su malo intimniji prostor za proslavu, izolovan i udaljen od grada, ova vila je ispunila njihova očekivanja.

Fotografije je radio naš drugar i moj kolega, sjajni Nikola Zelenković. Prilikom odabira fotografa nije bilo puno razmišljanja, cijenim sve svoje kolege koje se bave ovom vrstom fotografije, ali Nikola to radi na zaista specifičan način. Željeli smo da neko bude prisutan, da ga ni ne primjetimo, a da hvata sve moguće emocije, bez pritiska oko nekakvog poziranja i slično. Na kraju su fotografije zaista ispunile naša očekivanja, kada ih gledam, osjećam se kao da sam u nekom filmu, kaže nam Tatjana.

Dekoraciju je radio Šik Piknik tim, Tajana je željela jedan veseli boho stil, ali malo svedeniji.

Odijelo i vjenčanica su porpilično skromni, ja kupila haljinu u Mohitu za 80 KM, a Đole je nešto kupio u Barbosi, nešto u Calliope, kroz smijeh priča Tajana.

S vjenčanja će im ostati u sjećanju najviše dvije scene, prva kod matičara, pokušali su se dva puta poljubiti ‘prije vremena’, pa su ih opominjali, a druga, kad su nakon svega dva, tri sata venčanja, u svečanoj odjeći su uskočili u bazen.

Pogledajte fotografije s vjenčanja našeg najdražeg ljubavnog para – Tajana Dedić-Starović i Đorđe Ostić.