Nicola Peltz 

U centru pažnje predivna Valentino vjenčanica u kojoj se udala Nicola Peltz

Datum objave
10/04/2022
naslovna fotografija
@nicolaannepeltzbeckham

Ovoga se vikenda održalo vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz, a uz iznos koji je izdvojen za ovo celebrity slavlje, najviše prašine podigla je njena divna Valentino haljina.

Dvije godine nakon što su se zaručili, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama izgovorio je sudbonosno da Nicoli Peltz u Palm Springsu. Očekivano, na listi gostiju koji su bili pozvani na veliko slavlje našle su se zvijezde kao što su Eva Longoria, Serena i Venus Williams ili Gordon Ramsey. Možda najveću pozornost prilikom ovog zvjezdanog vjenčanja odnijela je vjenčanica zbog koje je mladenka doživjela ultimativno couture iskustvo. Probe i dogovori s kreativnim direktorom Valentina Pierpaolom Picciolijem i njegovim timom rezultirali su haljinom relativno jednostavnog dizajna i savršenog kroja koja je nadopunjena grandioznim šlepom i čipkom na rukavima.

Uz ovaj klasični izgled s pomakom odlično je pasao svadbeni make-up u stilu devedesetih godina, tačnije po uzoru na tadašnji supermodel Claudiu Schiffer. Uz pomoć ove glamurozne vjenčane haljine novopečeni mladenci tako su se pridružili originalnim Beckhamima na našoj listi stylish zvjezdanih parova koje ćemo svakako nastaviti pratiti.