Ukoliko imate ljetno vjenčanje ne zaboravite na ove sitnice

Datum objave
18/07/2022
naslovna fotografija
@shanti via Twenty20

Mnogo mladenki se odlučuje na proljetno ili ljetno vjenčanje nadajući se da će vrijeme biti baš savršeno. Ali ponekad se temperature dignu više od očekivanog i predivno ljetno vjenčanje postane dan iz pakla. Ovi ljetni trikovi će pomoći svima da im bude ugodno pa čak i na najvećim temperaturama.

1. koktel kutak, sladoled i što više vode – ponudite goste osvježavajućom sangriom ili osvježavajućom aromatiziranom vodom.  U vodu možete isjeckati kriške različitog voća, poput limuna, limete ii kivija. Također, dobro je ponuditi i ohlađeno narezano voće, poput dinje, manga ili lubenice, posluženo na ledu. Na ljetnom vjenčanju poslužite i sladoled.

@st.kornilova via Twenty20

2. pripremite zaštitu za goste – pripremite svojim gostima zahvalnice u obliku sunčanih naočala ili šeširića na koje ćete staviti nešto osobno s vjenčanja. Dobra ideja su i male lepeze, koje možete i sami napraviti. Lepeze mogu biti s vašim monogramom, datumom vjenčanja ili u boji koja prati vaš dan.

3. ‘mala prva pomoć’ za goste – u male kutijice možete zapakirati putne verzije dezodoransa, mokrih maramica, običnih maramica, kreme za sunčanje i/ili spreja protiv komaraca. Ovakvi mali paketići mogu stajati na stolovima, kod ulaza u prostor na kojem je organizirano vjenčanje, praktički bilo gdje.