Wedding Time – prvi besplatni online planer za vjenčanja u Bosni i Hercegovini i regionu

Datum objave
16/02/2021
fotografija
@foksia via Twenty20

Wedding Time je prvi i najveći besplatni online planer za vjenčanja u Bosni i Hercegovini i regionu. Uz pomoć Wedding Time online planera, samostalna organizacija vjenčanja nikad nije bila jednostavnija. Aplikacija mladencima nudi brojne opcije koje im pomažu da uštede vrijeme i olakšaju proces planiranja vjenčanja, poput mogućnosti da evidentiraju budžet i goste, kao i da vode listu zadataka i prave raspored stolova. U slučaju da mladencima treba pomoć ili savjet u određenom području organizacije vjenčanja, Wedding Time tim je dostupan 24/7 i spreman da odgovori na sve upite.

– Osim toga, Wedding Time je mjesto susreta mladenaca i servisa. Direktno putem aplikacije, mladenci mogu pronaći, kontaktirati i rezervisati profesionalne kompanije ili freelancere iz kategorija svih potrebnih usluga za vjenčanja (svadbeni saloni, saloni vjenčanica, fotografi, cvjećare i slično). U saradnji sa partnerima, Wedding Time često nudi popuste i pogodnosti za mladence koji rezervišu usluge putem aplikacije. Aplikacija je odlična opcija i za sve one koji nude usluge u ovoj branši, jer je vrlo lako ostvariti partnerstvo i dobiti pristup ogromnoj bazi korisnika, kaže Selma Ćesović, marketing managerica.

Wedding Time je osmišljen 2017. godine, a danas njihov tim broji pet članova koji vrijedno rade da doprinesu poboljšanju i širenju ove platforme.  Kada je pokrenut, Wedding Time je bio dostupan u obliku web aplikacije koja je mladencima prikazivala listu različitih usluga za vjenčanje. Danas je to mobilna aplikacija koja mladencima nudi sve što im je potrebno za samostalnu organizaciju vjenčanja.

Sama ideja Wedding Time-a nastala je iz nedostatka informacija s kojima se budući mladenci susreću prilikom organizacije vjenčanja. Obzirom da je vjenčanje jedan od najljepših životnih događaja, a samo planiranje i organizacija mogu da budu veoma stresni, kreirali smo jedinstvenu platformu, koja će kroz različite funkcionalnosti pomoći svim budućim mladencima da isplaniraju i organizuju svoje vjenčanje i da pri tome uživaju u tome, kaže nam Melika Kurtanović, business managerica aplikacije.