5 najboljih ženskih parfema za hladnu zimu

Datum objave
22/12/2021

Za razliku od lepršavih i energičnih voćnih i cvjetnih nota, sa sve kraćim i hladnijim danima došlo je vrijeme za mirnije, opojne mirise, tople i umirujuće poput šoljice vruće čokolade u omiljenom kafiću nakon napornog dana. Tokom zimskih dana aroma koja vas prati tokom cijelog dana treba biti topla, kao i da vas ispunjava prijatnim senzacijama i dobrim raspoloženjem. Novi miris dat će vam dozu veselja u bilo kojim uslovima, pa je vrijeme da krenete u potragu za njim.

 

J’adore Eau de Parfum

Diorov jedinstveni cvjetni mirisni buket s vlastitim potpisom. Ovo cvjetno remek-djelo kombinira senzualne i lagane cvjetne note u čarobnom, tajanstvenom mirisu. S J’adoreom, François Demachy – Diorov kreator parfema je izumio cvijet koji ne postoji.

Dragocjeni cvjetni buket obogaćen voćnim notama pruža neusporedivu zavodljivu senzualnost. Bočica je jednako ženstvena i zavodljiva kao i parfem: u obliku je senzualne, ženstvene amfore i ukrašena je legendarnom Maasai ogrlicu koja ju elegantno obavija poput komada nakita oko ženskog vrata.

J'adore Eau de Parfum

Narciso For Her Musc Noir

For Her Musc Noir donosi novu ženstvenost s elementima tajnstvenosti i intrige, prepoznatljivu sintezu senzualnostu i samopouzdanja. Ovo je miris iz Narciso Rodriguez kolekcije donosi počast snažnoj mističnosti ženske unutrašnje ljepote. MUSC NOIR reinterpretira i istražuje duboku tajnu ikonskog mirisa.

Narciso For Her Musc Noir

 

Flower by Kenzo EDT

Nova ružičasta energija senzacionalno korača, stvarajući modernu komplementarnost s kultnom crvenom bojom. Miris je smješten u boci sa koralno crvenim makom. Flower by Kenzo parfemska voda za žene nevjerojatnog je cvjetnog i voćnog mirisa. Ona naglašava nježnost svake žene i pritom nije nametljiva. Elegantna silueta bočice u obliku stabljike ukrašena je nježnim cvijetom na vrhu.

Flower by Kenzo EDT

Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge

L’Interdit je uvijek bio snažan katalizator oslobađanja moći sa ovim mirisom se otvorilo novo poglavlje i igra vatrom da bi nas bolje obuzela. Givenchy predstavlja Eau de Parfum Rouge, L’Interdit koji budi i produbljuje senzualnost. Ne radi se o tome da se oduprete, već da se predate. L’Interdit zbunjuje svojim senzualnim razarajućim uzbuđenjem. To više nije zavisnost. To je opsesija.

Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge

This is Her Zadig & Voltaire EDP

Parfemska voda Zadig & Voltaire This is Her! izašla je 2016. godine pod sloganom This is Zadig! zajedno s verzijom mirisa za muškarce This is Him! Ovaj mirisni par djelo je suradnje brenda s kućom Beaute Prestige International Inc. Miris se otvara arapskim jasminom i ružičastim paprom dok srcem mirisa vladaju neodoljiva vanilija, šlag i kesten. Sandalovina i kašmir nalaze se u baznim notama mirisa. Iza ovog neodoljivog mirisa stoji duo parfumera Sidonie Lancesseur i Michel Almairac.

This is Her Zadig & Voltaire EDP