Camille Charriere

Dopada nam se nesvakidašnja vjenčanica Camille Charriere

Datum objave
15/12/2021
fotografije
@camillecharriere

Poznata modna blogerica Camille Charriere, a čiji instagram profil danas prati više od milion ljudi širom svijeta, ovoga vikenda izrekla je sudobonosno ‘da’ svom partneru, filmskom producentu François Larpinu, u rodnom Parizu.

Njezin prepoznatljiv stil koji graniči između pomaknutog londonskog i francuskog chica bio je itekako vidljiv na svadbenoj ceremoniji, a njega je istaknula dvjema kombinacijama.

U pariškoj gradskoj vijećnici, Camille je osvanula u kompletu stvorenom od bluze puf rukava i pripijene midi suknje u kremastoj nijansi, koja se presijavala poput bluze.

Dizajn bi se mogao podijeliti na dva dijela, gornji; kao vrsta bluze s volumenom i dugih puf rukava, te donja; uska suknja koja postiže taj ‘naked’ efekt s nepravilnim krojem na porubu u kombinaciji s bijelim salonkama. U rukama je imala jednostavan buket bijelog cvijeća, a što se tiče njezine kose, odlučila se za raspuštenu kosu, s jednostavnim mini ukrasima latica. Također, nije pretjerivala ni sa šminkom.

Dozu seksepila osigurao je prozirni materijal odabranog kompleta, a njega je u večernjim satima zamijenila podjednako prozirnom haljinom kojom je dominirala čipka.

Haljina je duga i uska s tankim naramenicama koje drže haljinu i rukave s prorezima na ramenima. Silueta ovog dizajna potpuno je uklopljena, a sa stražnje strane ima šlep. Kosa je za ovu priliku skupljena u balerina punđu, a šminka je minimalna i dalje.