Dubrovnik kao savršeno mjesto za destinacijsko vjenčanje

tekst
Emina Gavrić
fotografije
Vlasta Wedding / Vladan Gavrić

Destinacijska vjenčanja su jako popularana posljednjih nekoliko godina u svijetu, a sve više parova i sa naših prostora bira druge gradove i zemlje za ovaj važan životni događaj. Vlasta Wedding vas vodi u Dubrovnik.

Iako zahtijevaju više truda i organizacije destinacijska vjenčanja su uvijek posebna i drugačija i kao takva prava su poslastica za svakog wedding fotografa. Uz dobrog fotografa, prirodne ljepote i arihtektura određenih mjesta postaju savršena pozadina za trenutke kojih ćete se rado sjećati kada god pogledate vaše fotografije. Ako uskoro planirate vjenčanje i razmišljate kako bi divno bilo povesti samo najbližu porodicu i prijatelje na neku vama dragu i posebnu lokaciju onda vam predlažemo da na vrijeme krenete sa organizacijom, a kao malu pomoć donosimo naš prijedlog za upravo ovu veoma bitnu odluku kod svakog vjenčanja – izbor fotografa.

Vlasta Weddings
foto_Vlasta Weddings

U nastavku članka pogledajte fotografije koje je napravio Vladan Gavrić / Vlasta Weddings u jednom od najljepših hrvatskih gradova, Dubrovniku.

Organizirati vjenčanja u uvijek čarobnom Dubrovniku, zaista zvuči kao posao iz snova. No, ne samo da zvuči nego to uistinu i jest. Kao jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, Dubrovnik je već odavno na samom vrhu svjetskih top ljestvica i kada je riječ o organizaciji romantičnih i glamuroznih vjenčanja.

Mladenci Emma i Omar su odvojili poseban dan za fotkanje i nije im bilo teško ustati u rano jutro kako bi izbjegli gužve na lokacijama koje je fotograf predložio. Pored predivnih lokacija ljepoti fotografija doprinosi i besprijekoran styling mladenaca, on nosi malo opušteniju verziju odijela, a Emma je izabrala custom fit haljinu Kaftan studija.

Vlasta Weddings Dubrovnik
foto_Vlasta Weddings

Vjenčanje Dubrovnik Dubrovnik vjenčanje