Ivan Alduk predstavio kolekciju raskošnih, posebnih, luksuznih i upečatljivih vjenčanica

Datum objave
01/02/2023
fotografije
Jelena Babić
model
Sara Biuk

Alduk lako niže obljetnice, tako nam se barem čini, a za desetu godinu stvaranja svoje bridal linije servirao nam je doista posebnu, predivnu modnu kampanju koja nas je osvojila na prvu. Mislimo da upravo gledamo jedne od najljepših modela vjenčanica ove godine.

– U procesu dizajniranja i stvaranja bridal kolekcije smo shvatili da ove godine punimo okruglih deset godina od stvaranja naše prve kolekcije vjenčanica stoga sam i sebi i timu digao ljestvicu još malo više te ‘bez pritiska’ servirao izjavu kako ovo mora biti naša najljepša kolekcija. Obećanja volim ispuniti pa stoga s punim zadovoljstvom ne samo za novu kolekciju vjenčanica već i modne kampanje koju vam danas predstavljamo i nadolazećeg, posebnog lookbooka mogu reći da smo napravili izvrstan projekt. ALDUK BRIDAL je ove godine raskošan, poseban, luksuzan, upečatljiv, dojmljiv. Mislim da to zadovoljstvo dijele sa mnom, mojim timom i cijeli tim vjernih suradnika na snimanjima, a i klijentice koje posljednjih desetak dana isprobavaju i traže svoju idealnu vjenčanicu u našem showroomu, izjavio je Ivan Alduk.

Nova modna kampanja ALDUK bridal linije djelo je uigrana tima na čelu s fotografkinjom Jelenom Balić koja je potpisala brojne projekte ovog domaćeg branda, a u ulozi modela se je našla Sara Biuk. Mjesečinom okupani vizuali pomalo mistična, izuzetno moderna prizvuka daju uvid u raskošnu kolekciju od čak 26 novih modela koje će dizajner u cijelosti otkriti u nadolazećem lookbooku. Predimenzionirani cvjetovi, apstraktne latice, čiste linije, plaštevi, prozirne, dekadentne rukavice i linije karakteristične visokoj modi daju naslutiti kako je riječ o jednoj posebnoj kolekciji.

– Kampanja uvijek služi kao modni podražaj, ona stvara želju javnosti i energiju brenda. Nama je izuzetno bitna jer njome otvaramo kalendarsku godinu i izdvaja nas kao jedini domaći brend s bridal kampanjama. Ova je posebna, obljetnička, a Jelena je opet napravila izvrstan posao. Poenta je naglasiti jednostavnost u raskoši, čiste linije s pomalo apstraktnim akcentima, kolekciji koja obiluje suprotnostima i izuzetno jakim karakterom podariti vizuelni oblik koji ćemo pamtiti. Izuzetno smo sretni s ovom kampanjom, ali to smo od starta znali da će biti tako jer nakon toliko godina i kolekcija, čovjek jednostavno zna kada radi nešto vrijedno pažnje, dodao je Ivan.

Nova Alduk kolekcija vjenčanica je ove godine izuzetno luksuzna, prožeta čistim linijama tkanina koje su ili jako jednostavne, ili jako kićene. Modeli ljube tijelo, poigravaju se s prorezima, naborima i elementima visoke mode. Posebno su nas se dojmile kratke haljine-vjenčanice idealne za manja vjenčanja ili kao opcija za presvlačenje nakon ponoći.

Dizajner na velika vrata vraća upravo taj trend presvlačenja i to pametno zapakiran u mini, ekstravagantne modele koji će i te kako ostati upamćeni.

Vaš termin u ALDUK Showroomu rezervirajte na vrijeme, na subotnji termin čeka čak mjesec dana, a izuzetno su traženi i oni popodnevni. Unikatni, izrađeni po mjeri svake mladenke, ALDUK modeli vjenčanica su dostupni isključivo za kupovinu, a svaki je model moguće pomalo personalizirati.