Matija Vuica

Pet najpoznatijih hrvatskih dizajnera vjenčanica

Datum objave
26/12/2021

Vjenčanice su bitna stavka svakog vjenčanja, stoga ne iznenađuje da mladenke puno pažnje, vremena, truda i strpljenja ulažu u odabir one savršene haljine. Osim lijepog materijala, dizajna, u izabiru je vrlo važan i odnos s budućom mladenkom, koji postaje vrlo osoban, jer su prilikom kreiranja vrlo važne njene želje.

Ukoliko ste za potrazi za savršenom haljinom, predstavljamo vam pet najboljih hrvatskih modnih dizajnera. Možda je baš vaša idealna haljina u nekom od njihovih modnih studija.

 

eNVy room

Modni tandem eNVy room, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, u ponudi imaju više od stotinu modela vjenčanica. Prije devet jgodina predstavili su prvu bridal kolekciju i tako započeli novu eru u domeni vjenčane mode. Danas se svaki model s nestrpljenjem dočekuje. Svaki model odiše dozom bezvremenskog šarma, elegancije i ženstvenosti, bivajući tako savršenom kreacijom za najposebnije životne trenutke.

eNVy room eNVy room

 

Ivan Alduk

Modni opus vjenčanih kreacija dizajnera Ivana Alduka oduševljava svaki put s više i više. Bridal liniju je pokrenuo sada već davne 2013. godine, ali temelj rada i postulat od kojeg ne odstupa je i dalje isti – ženstvenost, kvaliteta kreativnog razmišljanja u dizajnu te najbolje tkanine kao temelj udobnosti uz minucioznu izradu prema mjerama klijentica uz nekoliko proba kako bi sve bilo savršeno. Svaku vjenčanicu izrađuju posebno i u dogovoru s budućom mladenkom tako da je svaka unikat. Toekom izrade izuzetno uživamo jer se koristimo tehnikama izrade visoke mode.

Ivan Alduk Ivan Alduk

 

Diana Viljevac

VILJEVAC je luksuzni hrvatski modni brend ženske odjeće i modnih dodataka dizajniranih pod vodstvom Diane Viljevac. Osnovan 2009. godine, brend se od samog početka istaknuo visoko kvalitetnom izradom odjeće, odabirom najboljih materijala i dizajnom stvorenim za isticanje ženske figure.

Diana Viljevac Diana Viljevac

 

Matija Vuica

Svaka kolekcija vjenčanica dizajnerice Matije Vuice rađena je uz razmišljanje da je svaka mladenka posebna i njena posebnost mora još više biti naglašena vjenčanicom. Dugo su u studiju istraživali kako bi dobili vjenčanicu u kojoj se može biti cijelu noć bez ikakvog opterećenja, zato vjenčanice koje rade savršeno pristaju uz tijelo, a da pri tom ne koriste nikakve krute materijale kao podloge.

Matija Vuica Matija Vuica

 

Boris Pavlin

U proteklih 16 godina zagrebački dizajner Boris Pavlin postavio je temelje hrvatske visoke mode, a u njegovom impresivnom fundusu je čak 2000 unikatnih haljina i 500 vjenčanica. Ne postoji jedna Pavlinova žena, svaka je drukčija i nova, razigrana i ozbiljna, nježna i jaka, lijepa u svojoj različitosti.

Boris Pavlin Boris Pavlin