Lookbook Alduk vjenčanica koji morate vidjeti, a favorita je teško izabrati!

Datum objave
21/02/2023
fotografije
Sanja Jagatić
model
Mia Matić

Nakon obljetničke modne kampanje kojom slavi deset godina svoje bridal linije, a za koju je malo reći da nas je osvojila ne samo divnim modelima vjenčanica već i posebnim fotografijama Jelene Balić, Alduk nam danas predstavlja lookbook sa svih 26 novih modela. I po tko zna koji put, ne bi Alduk bio to što jest na hrvatskoj modnoj sceni da i tom lookbooku nije dao svoj kreativni pečat – snimio ga je u slikarskom ateljeu poznatog hrvatskog umjetnika Zlatana Vehabovića, istom onom gdje je prije deset godina snimio prvu kampanju vjenčanica. Okrugla obljetnica zahtjeva ovakva dizajnerska rješenja, rješenja koja jednostavno volimo i cijenimo jer se iza njih krije ne samo estetika već i priča.

 

Fotografiranje lookbooka nove kolekcije vjenčanica u slikarskom studiju Zlatana Vehabovića je bio logičan slijed i dostojan moment obilježavanja okrugle obljetnice. Spojem mode i umjetnosti s hrvatskim predznakom vjerujem da dobivamo doista poseban vizualni projekt, a ne samo fotografije koje imaju za zadatak prikazati naše nove modele vjenčanica, izjavio je Ivan Alduk uz napomenu kako izložbu ovog poznatog hrvatskog slikara možemo razgledati u Nacionalnom muzeju moderne umjetnosti u centru Zagreba do 12. marta.

Alduk nas stavlja na slatke muke jer kako izabrati samo jednu!? Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji samo naslutjeli, a sada ih pomno proučavamo donose svježi, moderan i jaki autorski rukopis. Dizajnerska vjenčanica u svom najboljem izdanju, rekli bismo.

Kratki modeli koji su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja te dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknutim naborima, zanimljivim krojevima te akcentima u vidu transparentnih latica, predimenzioniranih cvijetova i plaštova s vezom koji odišu visokom modom.

Izbor, pa onda i izrada dizajnerske vjenčanice po mjeri svake klijentice uz željenu personalizaciju jest trenutak u kojemu si doista možete priuštiti posebno iskustvo. Mi se svakako potrudimo od prve probe da profesionalno savjetujemo, vodimo i pomažemo u izboru od preko 70 modela vjenčanica, a sve kreće rezervacijom termina u našem showroomu, dodao je Ivan.

Moderne i posebne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina, a cijena im se kreće od 1000 do 2000 eura te je riječ isključivo o izradi po mjeri svake klijentice i kupnji nakon isprobavanja probnih modela i odabira najbolje opcije.