@galinkazhi via Twenty20

Mala bijela haljina

Datum objave
03/04/2021
naslovna fotografija
@katify via Twenty20

Kao što već znamo, prošle godine mladenci širom svijeta su bili prisiljeni mijenati svoje planove vjenčanja. Vjenčanja su postala manja, ceremonije su se održavale u domovima ili vrtovima, manjim restoranima, čak su i virtualna vjenčanja postala standard. Mladenke se odlučuju za kombinezone ili jednostavnije slip haljine, a naš omiljeni trend koji je došao sa mini vjenčanjima, jeste kratka vjenčanica.

 

 

Kratke vjenčanice pojavile su se kao novi favoriti među dizajnerima i elegantnim mladenkama. Ne samo da je kratka vjenčanica osvježavajući odmak od tradicionalne haljine do poda, ona je dosta praktičnija, udobnija, u njoj ste pokretniji. Posebno su odlične za ljetna vjenčanja. S kratkim vjenčanicama sve što vam treba je stil kako biste premostili jaz između svijeta suvremenog i klasičnog.

 

@hellomikee via Twenty20

Bilo da vaše vjenčanje nosi vintage temu ili je jednostavno tradicionalnije, vintage haljina može biti lijep izbor. Bezvremena i lijepa, vjenčanica u vintage stilu pruža mladenki poseban šarm na njezin veliki dan. Ukoliko ne želite vintage look izaberite kratku vjenčanicu s jedinstvenim i modernim detaljima. Ako volite čipku, onda neka to bude haljina dužine iznad koljena. Kratku haljinu s dugim rukavima možete izabrati za hladnije vrijeme, a ako je to haljina bez rukava, obratite pažnju da ne izgleda pre ležerno.

@katify via Twenty20

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Više Članaka
Pripreme za najvažniji dan: Djevojačka večer u SPA raju