@galinkazhi via Twenty20

Mala bijela haljina

Datum objave
03/04/2021
naslovna fotografija
@katify via Twenty20

Kao što već znamo, prošle godine mladenci širom svijeta su bili prisiljeni mijenati svoje planove vjenčanja. Vjenčanja su postala manja, ceremonije su se održavale u domovima ili vrtovima, manjim restoranima, čak su i virtualna vjenčanja postala standard. Mladenke se odlučuju za kombinezone ili jednostavnije slip haljine, a naš omiljeni trend koji je došao sa mini vjenčanjima, jeste kratka vjenčanica.

 

 

Kratke vjenčanice pojavile su se kao novi favoriti među dizajnerima i elegantnim mladenkama. Ne samo da je kratka vjenčanica osvježavajući odmak od tradicionalne haljine do poda, ona je dosta praktičnija, udobnija, u njoj ste pokretniji. Posebno su odlične za ljetna vjenčanja. S kratkim vjenčanicama sve što vam treba je stil kako biste premostili jaz između svijeta suvremenog i klasičnog.

 

@hellomikee via Twenty20

Bilo da vaše vjenčanje nosi vintage temu ili je jednostavno tradicionalnije, vintage haljina može biti lijep izbor. Bezvremena i lijepa, vjenčanica u vintage stilu pruža mladenki poseban šarm na njezin veliki dan. Ukoliko ne želite vintage look izaberite kratku vjenčanicu s jedinstvenim i modernim detaljima. Ako volite čipku, onda neka to bude haljina dužine iznad koljena. Kratku haljinu s dugim rukavima možete izabrati za hladnije vrijeme, a ako je to haljina bez rukava, obratite pažnju da ne izgleda pre ležerno.

@katify via Twenty20

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Više Članaka
Lady Kitty Spencer je za svoje vjenčanje izabrala božanstvenu haljinu modnog dvojca D&G