Shebek.Soaps i FBL magazin predstavljaju sapun MAGIC LAVENDER sa bademovim mlijekom

Datum objave
24/12/2021
fotografije
FBL magazin

Shebek su prirodni premium sapuni i njega kože bazirana na upotrebi najkvalitetnijih sastojaka koji pomažu koži da održi svoj prirodni hidrolipidni balans, nadoknadi ono što joj nedostaje i učini da se osjeća onako kako je to priroda zamislila.

Svi sastojci su prirodni uključujući eterična ulja koja koriste za mirise, biljke i gline koje koriste kao boje. Tu su i sastojci poznati po svojim hranjivim svojstvima kao što su kokosovo mlijeko, med, svježi avokado, banana, kakao puter, shea puter, bademovo ulje, avokado ulje, ekstra djevičansko maslinovo ulje, kokosovo ulje.

Zbog brige o prirodi u svojim recepturama ne koriste palmino ulje, niti vještačke sastojke.

U ovim hladnim danima Shebek i FBL magazin donose prekrasna mirisna polja lavande iz Provanse, čarobne francuske regije, predstavljaju sapun za lice i tijelo Magic Lavender sa bademovim mlijekom.

Magic Lavender je kreiran sa pažljivo izabranim sastojcima: saponificirano maslinovo ulje, kokosovo ulje, bademovo ulje, ulje konoplje, ricinisovo ulje, shea puter, kakao puter, voda, bademovo mlijeko, eterična ulja lavande i pačulija, roza glina i aktivni ugalj.

Svi sapuni, pa i Magic Lavander, ručno su rađeni i u njih je satkana posvećenost i ljubav, svaki komad predstavlja Azrino malo, mirisno i njegujuće umjetničko djelo.