Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck

Datum objave
18/07/2022

Jennifer Lopez i Ben Affleck sve su iznenadili vjenčanjem u Las Vegasu. Iako su vijest o tome objavili američki tabloidi, polako cure detalji intimnog vjenčanja, kojemu su prisustvovali samo članovi uže porodice.

New York Post objavio je da je na uvid dobio dozvolu za vjenčanje okruga Clark u državi Nevada podnesenu u subotu koja pokazuje da su Lopez i Affleck vjenčani. TMZ, internetski portal koji prati slavne osobe, također je objavio vijest.

Affleck i Lopez, glamurozni par popularno prozvan Bennifer, ponovno su se spojili prošle godine, a zaručili su se u aprilu ove godine.

Početkom 2000-ih bili su par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, o njegovim i njezinim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom koji je kupio Jennifer. No vjenčanje su 2003. iznenada prekinuli i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

 

Ben i Jennifer koji je svoju romansu obnovio nakon gotovo 20 godina razdvojenosti, za romantično vjenčanje izvukli su odjeću iz vlastitih ormara.

Fotografije vjenčanja otkrila je u vlastitom newsletteru On the JLo. Kasnije se presvukla u modernu vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada. Razmijenila je zavjete s Benom Affleckom u haljini čipkastog dizajna s otvorenim ramenima i dugim rukavima. Na glavi je imala veo s čipkastim rubom.

Lopez je u newsletteru objavila fotografije i također spomenula kako su ona i Ben dobili drugu šansu za ljubav.

Uspjeli smo. Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo je i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi, napisala je i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Nakon vjenčanja na svom Instagramu objavila je tek fotografiju iz kreveta. Prekrivena tek bijelom plahtom i bez šminke.