Vjenčanice s potpisom bh. dizajnerica za jedinstvene i posebne mladenke

Datum objave
24/01/2023
naslovna fotografija
Bianca dress / La Jupe showroom

Klasične, moderne, bijele ili neke druge boje, izbor je raznolik stoga će biti potrebno isprobati na desetke njih kako bi se odabrala ona najbolja. Kao alternativa buticima prepunih bajkovitih vjenčanica, predlažemo da razmislite o bh. dizajnerima i dizajnericama koji će svojom širokom ponudom zadovoljiti raznovrsne ukuse. Osim toga rado će saslušati vaše ideje, a možete i sa dizajnerskim timom sudjelovati u kreiranju vaše vlastite haljine koja će najbolje pogoditi vaš ukus i pristajati vašoj osobnosti – jer svaka je mladenka jedinstvena i neponovljiva.

 

Kaftan studio

Sarajevski Kaftan studio već godinama uživa ugled omiljenog modnog brenda u regiji čiji suptilan osjećaj za lijepo i majstorski pristup dizajnu rijetko ostavlja ravnodušnim. Pored vjenčanih haljina, unutar svog bridal programa, prezentiraju i prekrasne detalje i ukrase za kosu, koji se suptilno prepliću kroz njihove bridal kolekcije.

 

Plusminus fashion

Ideja koja prati Plusminus simbioza je mode i umjetnosti, tačnije grafike kao crteža i linijskog riješenja. U svakoj Plusminus kolekciji sarađuju sa umjetnicima grafičarima koji imaju zanimljivu likovnost i priču koja stoji iza njihovog rada. Žele promovisati umjetnost te učiniti svaki komad jedinstvenim i prepoznatljivim. Nekonvencionalne i moderne vjenčanice brenda Plusminus nastaju kao potreba za nečim novim, kao odgovor na zahtjeve svake buduće mlade koja više ne želi biti ukalupljena u predodređene vizije vjenčanice. Riječ je o custom made vjenčanicama, namijenjenim ženama koje znaju šta žele.

 

 

Belma Tvico

Elegantne, besprijekorne i jedinstvene – ove riječi savršeno opisuju vjenčanice s potpisom Belme Tvico. Svaki detalj haljina nastao s posebnom pažnjom. Kolekcije su mješavina tradicije i avangarde, a linije se kreću od elegantnih i seksi do jednostavnih i tradicionalnih s akcentom na vjenčanu eleganciju, sinonim za moderan pristup klasičnom stilu.

 

 

La Jupe Showroom

Brend je pokrenla dizajnerica Sanja Dujmović 2015. u Mostaru te ga otad obožavaju brojne ljubiteljice romantičnog i ženstvenog stila. Njihove haljine odišu elegancijom, a bezvremenski i klasičan dizajn uljepšan je prekrasnim materijalima od čipke i s 3D cvijećem. Inspiraciju za modele pronalaze u malim stvarima koje obilježavaju svakodnevnicu svih nas, poput ljepote prirode, muzike, otkrivanja novih zemalja i kultura, uživanja s najmilijima. Od prošle godine njihove kreacije možete kupiti i u Zagrebu.