YSL BLACK OPIUM LE PARFUM: Uzbuđenje noći u bočici parfema

Datum objave
19/01/2023

YSL Beauty predstavlja novi BLACK OPIUM LE PARFUM, koji sa sobom donosi divlju proslavu života i nagon za vraćanjem izgubljenih osjećaja pobuđenih u nezaboravnim večerima.

On je uzbuđenje u noći u bočici; subverzivniji i uzbudljiviji nego prije i sažet u ekstremno sladak, ekstremno senzualan, ekstremno uzbudljiv miris. Jednim potiskom iz toga crnog grala, glatkoga i vinilnog na dodir, sa svjetlucavim okruglim prozorom, dan se pretvara u blistavu noć i povezuje nas energijom svih zabava u gradu, ostavljajući za nama mirisni odjek najintenzivnije verzije BLACK OPIUMA svih vremena.

 

Vatreni cvjetovi

Godine 1977. Yves Saint Laurent uzdrmao je i zaprepastio svijet najsubverzivnijim mirisom koji je dotad lansiran. Goruća mješavina smola i začina koju je modni kreator nazvao svojim vatrenim cvjetovima, provokativno nazvana Opium, bio je jedan od najprepoznatljivijih mirisa 20. vijeka. Svjetski bestseler koji je redefinirao dubinu, bogatstvo i intenzitet mirisa visoke mode od trenutka kad je lansiran u crvenoj bočici s resicama, koja je istog trena dobila kultni status popularne kulture.

Godine 2014. Black Opium Eau de Parfum je za 21. vijeka čuveni mit odjenuo u novo ruho, uvodeći uzbudljivu novinu u industriju parfema. Prva ekstremno velika doza akorda crne kave u ženstvenu mirisu YSL-a, pojačana seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom. Miris koji nas tjera da se usudimo biti drukčije i da postanemo toliko ovisne o njemu da ne možemo bez njega odmah se uklopio u duh vremena te postao pripravak koji potiče naelektriziranost kod svih junakinja noći i njihovih ekipa.

U 2023., budući da je došlo vrijeme da budemo ne samo ponosne nego i preponosne na naše noći, tvrtka YSL Beauty daje sve od sebe s vrhunskom, najintenzivnijom verzijom parfema Black Opium dosad: BLACK OPIUM LE PARFUM. Potpuna, pretjerana navala vanilije s kultnim akordom kave BLACK OPIUMA koji izaziva noćnu stranu. Blistav poput svjetla reflektora na plesnome podiju, opojan buket bijelog cvijeća osvjetljava naelektriziranu mješavinu.

Tajanstvenija, moćnija i čarobnija nego prije, Alpha Shero Zoe Kravitz vodi svoju ekipu odjevenu u crno u epskom novom poglavlju historije BLACK OPIUMA, sa spektakularnom, novom međunarodnom kampanjom koju je režirao nagrađivani filmski redatelj Anton Tammi. Ekstremno uzbudljivo lutanje pod blještavim svjetlima gradske noći, od vrha luksuznog stana na vrhu nebodera do svjetlucave, crvene kupole na krovu, pokretano jednim potiskom BLACK OPIUMA koji dan pretvara u najuzbudljiviju noć.

 

Apsolutni potpis crnog opiuma

– Da bih dizajnirala najintenzivniji Black Opium, bilo mi je jasno da apsolut crne vanilije mora biti u srcu parfema, izjavila je Nathalie Lorson, majstorica parfimerka Black Opiuma.

Uz BLACK OPIUM LE PARFUM, ikona noćne snage tvrtke YSL Beauty postaje još intenzivnijom. Koliko intenzivnijom? Samo zaronite, usudite li se, u oči Alpha Shero Zoe Kravitz u novom filmu Black Opium… Toliko intenzivnijom.

Kako bi pojačali sirovu snagu BLACK OPIUMA, kojem ni dosad nije bilo ravna u privlačenju pozornosti, majstori parfimeri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc i glavna parfimerka Marie Salamagne, koja je sudizajnerica originalnog Eau de Parfuma, znali su točno koji sastojak dodati.

Najpoželjnija nota u paleti parfimera – vanilija. I to ne bilo kakva: prekomjeran nalet vanilije od radikalne mješavine kvarteta crnih vanilija. Četiri različite, komplementarne kvalitete slasne mahune u mješavini posebno osmišljenoj za YSL koje proizvode jedinstvenu, iznimnu notu koja željeni materijal iz dana pretvara u noć.

Seksi moć mahune pojačana je prepoznatljivim akordima BLACK OPIUMA.

Crno blještavilo u srcu

Dragocjen. Odvažan. Hipnotičan. Poželjan. Sukob crnila i tekstura. Elegantan sjajni dragulj čiji duboki noćni ton odražava intenzitet esencije parfema koju sadržava.

Bočica BLACK OPIUMA svoj legendarni izgled crpi iz jednog od najmitskijih dizajna u povijesti parfema: bočice OPIUMA iz 1977. koju je zajedno s legendarnim dizajnerom Pierreom Dinandom osmislio Yves Saint Laurent, i to na temelju japanskog inroa, kutije koju su samuraji rabili za nošenje opijuma, tajanstvenog spremnika prekrivenog bogatim crvenim, sjajnim omotačem boje antiknoga kineskog laka, s okruglim prozorom u središtu koji se otvarao na staklenu bočicu s dragocjenim mirisom. Isti takav tajanstveni okrugli prozor krasi bočicu BLACK OPIUMA, čija elegantna silueta podsjeća na originalni kultni dizajn.

U BLACK OPIUM LE PARFUM izdanju kultna bočica obavijena je glamurom stvorenim za noćne provode u ruhu sjajnom poput couture crne haljine od vinila Saint Laurenta. Kao upečatljiv kontrast, blještavo srce koje svjetluca na okruglom prozoru podsjeća na blještava svjetla urbanih vidika koji se noću vide s neba – odjek blistavih snimaka nove kampanje za parfem BLACK OPIUM koja prikazuje planet Zemlju i njezine gradove kako svijetle u sumraku.

Bočica dizajnirana za sve nemirne junakinje večeri… Snažno kao BLACK OPIUM. Snažno kao Saint Laurent.

I budući da ništa nije glamuroznije od brige za planet, tvrtka Yves Saint Laurent Beauty smanjuje svoj štetni utjecaj na okoliš upotrebom 15 % recikliranog stakla u proizvodnji bočice.